Alexandrite

ALEXANDRITE LASER

Εξασφαλίστε βελούδινο και καθαρό δέρμα με την εγγύηση, υψηλή ακρίβεια και αποτελεσματικότητα ενός Alexandrite laser!

Αντίθετα με άλλες μεθόδους, είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος, όλους τους φωτότυπους. Η σωστή χρήση του μηχανήματος εκμηδενίζει την πιθανότητα ανεπιθύμητων παρενεργειών. Αυτό προϋποθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό υπό ιατρική επίβλεψη. Πολλοί φοβούνται τα laser και τις πιθανές επιπτώσεις που αυτά έχουν στην υγεία μας. Η αλήθεια είναι πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η παραπληροφόρηση που αυτός γεννά, αλλά και οι μύθοι που κυκλοφορούν,  πολλοί!

Η σωστή χρήση του Αλεξανδρίτη μόνο οφέλη μπορεί να μας δώσει.  Όχι μόνο δεν προκαλεί καρκίνο ή καταστρέφει τους λεμφαδένες και άλλα τρελά νοσήματα που κατά καιρούς του επιρρίπτουν, αλλά αντιθέτως, χρησιμοποιείται για την θεραπεία πολλών δερματικών παθήσεων. Μάλιστα όσον αφορά τους διογκωμένους επώδυνους λεμφαδένες, τα μπαλάκια  που πιάνουμε  ακόμα και μετά από το ξύρισμα, μέσα σε λίγες συνεδρίες με τον Αλεξανδρίτη θα δείτε ότι δεν ξαναεμφανίζονται. Θυλακίτιδες, λεμφαδενίτιδες, πανάδες, ευρυαγγείες, κύστη κόκκυγα και άλλες παθήσεις, έχουν βρεί τον μάστορα τους και ο Αλεξανδρίτης αποτελεί την θεραπεία εκλογής! Ο Αλεξανδρίτης εξάλλου, πήρε έγκριση το ’97 από το αμερικάνικο FDA και έκτοτε έχει κυριαρχήσει στην αγορά, υπερτερώντας  κάθε άλλης μεθόδου αποτρίχωσης, ακόμα και από άλλου τύπου laser ( π.χ. διοδικό) λόγω ασφάλειας και αποτελεσματικότητας  . Η σταθερή εκπομπή μονοχρωματικού φωτός στα 755nm και η απορρόφηση αυτού του φωτός από δομές του δέρματος που περιέχουν μελανίνη, όπως οι τρίχες, οδηγεί στην αύξηση της θερμοκρασίας μέσα στα τριχοθυλάκια και στην καταστροφή αυτών (επιλεκτική φωτοθερμόλυση).

Τα laser είναι τόσο αποτελεσματικά επειδή μπορούν να ελέγξουν με ακρίβεια το φως που εκπέμπουν. Ο χρόνος εκπομπής, το μήκος κύματος, τα επίπεδα ενέργειας, η διάρκεια παλμού, το εμβαδό της θεραπευόμενης περιοχής, η διάμετρος της δέσμης του laser, το βάθος διείσδυσης του φωτός , ακόμα και το κενό μεταξύ των παλμών, είναι εξασφαλισμένα με απόλυτη ακρίβεια.

Ένα μηχάνημα  τέτοιας τεχνολογίας και ακρίβειας δεν θα πρέπει να συγχέεται με την φωτόλυση και τα IPL. Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε τον συνδυασμό του Αλεξανδρίτη με το σύστημα ψυχρού αέρα για την απόλυτη ασφάλεια του δέρματός σας!

Αλήθειες- μύθοι και απορίες για την αποτρίχωση laser

H laser αποτρίχωση είναι οριστική

Μύθος και αλήθεια: θα ξεχάσετε το 90-95 % από τις τρίχες σας και ότι απομείνει θα είναι ψύλλος στα άχυρα. Αλλά, όπως και σε κάθε άλλη αισθητική παρέμβαση, όσο είστε ζωντανή θα είναι και το δέρμα σας, άρα θα βλέπετε καινούργιες τριχούλες να ξεπετάγονται κατά διαστήματα. Μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών, θα χρειάζεστε μία σύντομης διάρκειας επανάληψη κάθε ένα ή δύο χρόνια. Όλα αυτά δεν ισχύουν για το ανδρικό φύλο, όπου λόγω της παρατεταμένης επίδρασης της τεστοστερόνης, η μάχη είναι μακροχρόνια! Επίσης περίοδοι με αυξημένη έκκριση κορτιζόνης και γενικά με ορμονική απορύθμιση ( εγκυμοσύνη, πολυκυστικές ωοθήκες, υψηλό στρες) μπορεί να οδηγήσουν σε επανεμφάνιση των τριχών ή σε ανθεκτική τριχοφυΐα σε κάποιες περιοχές και ιδιαίτερα στο πρόσωπο, το οποίο είναι και η πιο δύσκολη περιοχή!

Όλα τα μηχανήματα είναι ίδια

Η αποτελεσματικότητα του μηχανήματος είναι καίριο ζήτημα. Βασιλιάς εδώ και 30 χρόνια είναι ο Αλεξανδρίτης, που είναι ο τύπος laser με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ειδικότητα στην εφαρμογή, ταχύτητα και ασφάλεια , όπως το αποδεικνύουν όλες οι επιστημονικές μελέτες, αλλά και η εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι ιατροί.

 • A Randomized, Split-Face Comparison of Facial Hair Removal With the Alexandrite Laser and Intense Pulsed Light (IPL) System McGill et al. Lasers in Surgery and Medicine 39:767-772 (2007)

http://test.inwithskin.com/sites/default/files/a_randomised_split-faced_comparison_of_facial_hair_removal_with_the_alexandrite_laser_and_intense_pulsed_light_system_0.pdf

Conclusions: The alexandrite laser resulted in significantly longer hair-free intervals, a larger reduction in hair counts and greater patient satisfaction than the IPL and appeared to be more effective in this patient group. It is clear from the results in this study that the GentleLase alexandrite laser is more effective at reducing facial hirsutism in women with PCOS than the Lumina IPL. It is probable that this is due to the specific wavelength, short pulse duration and single pulse delivery of the GentleLase alexandrite laser, resulting in more follicular destruction than the IPL. Lasers Surg. Med. 39:767–772, 2007

Συμπέρασμα μελέτης : Ο Αλεξανδρίτης οδήγησε σε σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς τριχοφυΐα, με μεγαλύτερη μείωση του απόλυτου αριθμού των τριχών και μεγαλύτερη ικανοποίηση του ασθενούς σε σχέση με το IPL . Είναι πιθανό οτι αυτό οφείλεται στο συγκεκριμένο μήκος κύματος, στη μικρή διάρκεια παλμού και στην ενιαία παροχή παλμού από τον Αλεξανδρίτη, οδηγώντας σε μεγαλύτερη καταστροφή των ωοθυλακίων απ’ οτι το IPL.

 • Laser Hair Removal: Comparison of Long-Pulsed Nd:YAG, Long-Pulsed Alexandrite, and Long-Pulsed Diode Lasers Bouzari et al. Dermatol Surg 2004; 30:498-502

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1524-4725.2004.30163.x/abstract

Study Conclusions “Both long-pulsed alexandrite and long-pulsed diode laser systems are effective in the treatment of unwanted hair, and they are more efficacious than Nd:YAG laser.”

Συμπέρασμα μελέτης : Τόσο ο Αλεξανδρίτης όσο και το διοδικό laser μακρού παλμού είναι αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και είναι πιο αποτελεσματικά από το Nd:YAG laser

Η αποτελεσματικότητα του Alexandrite laser και του διοδικού δεν αποτελεί έκπληξη. Το μικρότερο μήκος κύματος αυτών των πλατφόρμων είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στο να απορροφάται από το θύλακα της τρίχας – μια θεμελιώδη ανάγκη για την αποτελεσματική αποτρίχωση. Επιπλέον, η άνεση για τον ασθενή είναι υψηλότερη με ένα Alexandrite, καθώς τα μήκη κύματος του Nd: YAG και των διοδικών προκαλούν πολύ περισσότερο πόνο και απορροφώνται επίσης περισσότερο από τον περιβάλλοντα ιστό, με κίνδυνο εγκαυμάτων. Ως εκ τούτου, για όλους τους τύπους δέρματος, χρησιμοποιούμε έναν Αλεξανδρίτη που μπορεί να εγγυηθεί ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία!

Βρήκα μία καταπληκτική προσφορά στο internet!

Το φθηνό μερικές φορές το πληρώνουμε ακριβά! Όλα θα κριθούν βέβαια εκ του αποτελέσματος, αλλά μερικές τιμές είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το κόστος και τα αναλώσιμα. 

Κοντά στο νου και η γνώση λοιπόν, οπότε κάντε καλή έρευνα, προσέξτε καλά τα μικρά γράμματα, τον αριθμό των συνεδριών, το είδος του μηχανήματος , την χρονική περιθώριο που μπορείς να κάνεις τις συνεδρίες, αν στον αριθμό αυτών μετράνε και οι επαναληπτικές, αν είναι απλή φωτόλυση/IPL. Ακόμα και ένας Αλεξανδρίτης όμως, έχει ρυθμίσεις έντασης, οι οποίες καθορίζουν την ταχύτητα του αποτελέσματος!

Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι ο Αλεξανδρίτης είναι το πιο ακριβό μηχάνημα laser αποτρίχωσης που μπορεί να αγοράσει ένας ιατρός για να εξοπλίσει το ιατρείο του , με τιμές που φτάνουν και 8 φορές πάνω από ένα κοινό μηχάνημα φωτόλυσης. Αυτή η τιμή φυσικά μεταφέρεται στον πελάτη, ο οποίος όμως θα πρέπει να υπολογίσει όχι μόνο το ποσό που πληρώνει για κάθε συνεδρία, αλλά και πόσες φορές θα χρειαστεί να το πληρώσει για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Γιατί το να δώσεις ένα μικρό ποσό επί είκοσι φορές ή ένα μεγαλύτερο επί πέντε ως δέκα, μπορεί να έχει μεγάλη διαφορά τόσο στο άθροισμα όσο και στο αποτέλεσμα!

Επαναληπτικές συνεδρίες ή αλλιώς όταν η εμμονή γίνεται παγίδα!

Γίνονται αποκλειστικά και μόνο για να χτυπηθούν όσες τρίχες μας ξέφυγαν στην κανονική συνεδρία και δεν έχουν καμία άλλη σημασία, ούτε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέλιξη της θεραπείας. Η παγίδα; Πρέπει να γίνονται μέσα σε μία εβδομάδα έως δέκα μέρες από την κανονική συνεδρία, γιατί αλλιώς απορυθμίζεται ο κύκλος των τριχών σας! Με δεδομένο ότι η τρίχα πρέπει να χτυπιέται στο αναγενές στάδιο, καλό θα ήταν να είναι όλες συγχρονισμένες. Άρα, αν κάνεις την επαναληπτική συνεδρία στις 20 μέρες, είναι σίγουρο ότι άλλες τρίχες θα εμφανιστούν νωρίτερα και άλλες πολύ αργότερα, με αποτέλεσμα να μην είναι παρούσες όλες για την επόμενη κανονική συνεδρία. Οπότε αν αργήσετε για την επαναληπτική πέραν της εβδομάδας, καλύτερα να μην την κάνετε και να έχετε όλες τις τρίχες συγχρονισμένες, παρά να εμφανίζεται άλλη τον Μάρτιο και άλλη τον Απρίλη!

Πολλοί συστήνουν το επαναληπτικό στις 15-20 ημέρες για 2 λόγους: 1ον το μηχάνημα τους δεν είναι Αλεξανδρίτης, οπότε ο ερεθισμός που προκαλείται στο δέρμα είναι μεγάλος και αν γίνει εγκαίρως το επαναληπτικό, στη βδομάδα, υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος στο ήδη ερεθισμένο δέρμα! 2ον είναι ένας καλός τρόπος να κάνετε περισσότερες συνεδρίες!

Παρακάτω επισυνάπτω το κείμενο που δίνω σαν οδηγία στους πελάτες μου, ίσως σας βοηθήσει λίγο παραπάνω

Γιατί πρέπει να ξυριστώ πριν; Θα ξαναγεμίσω τρίχες!

To laser καίει μεν την τρίχα, αλλά στοχεύει στον θύλακό της, το σακουλάκι κάτω από αυτήν απ’ όπου εκφύεται. Η καταστροφή του θυλάκου όμως είναι το μόνο ζητούμενο, προκειμένου να μην ξαναεμφανιστεί η τρίχα! Το ξύρισμα σας προφυλάσσει από το κάψιμο της τρίχας πάνω στην επιδερμίδα, που θα είχε σαν επακόλουθο τα μικροεγκαύματα, άκρως περιττά και όσο επαναλαμβάνονται, επικίνδυνα! Αν ο γιατρός σας χρησιμοποιεί υψηλές εντάσεις, πρέπει οπωσδήποτε να ξυρίζεστε πριν την θεραπεία. Και όχι, δεν θα χειροτερέψει η τριχοφυΐα!!! Τουλάχιστον όσοι φαλακροί ξέρω, με το ξύρισμα δεν σώθηκαν!

Πάω για αποτρίχωση μόνο όταν την χρειάζομαι

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε!

Η τρίχα έχει έναν συγκεκριμένο κύκλο ζωής, τρία στάδια και είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στο πρώτο στάδιο, το αναγενές, όταν δηλαδή πρωτοεμφανίζεται! Και μάλιστα όσο πιο μικρές οι νεοεμφανιζόμενες τρίχες, τόσο πιο αποτελεσματική η αποτρίχωση! Αυτή η παράμετρος είναι τόσο σημαντική, που αν την αγνοήσετε μπορεί να σας κοστίσει πάνω από τις διπλάσιες συνεδρίες!!!!

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

 • Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ MAKEUP ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ
 • ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 • ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 2-3mm ΜΗΚΟΣ.
 • ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΡΙΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
 • ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΩΣ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ (ΚΕΡΙ). ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΕΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ LASER, ΑΛΛΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ LASER ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
 • ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ LASER ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ή ΑΠΟ SOLARIUM , ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2-4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ . ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΣ ΣΕ ΠΑΝΑΔΕΣ
 • ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΩΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ LASER ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SOLARIUM Ή ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ
 • ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥΣ . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ.
 • Η ΑΠΟΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
 • Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 • ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ
 • ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΟΙΦΕΣ , ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ Ή ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
 • ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΙΑΤΡΟΣ.

Θέλετε να ενημερωθείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τις απορίες σας σε όποια θεραπεία σας ενδιαφέρει.