Βλεφαροπλαστική

Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να επαναφέρετε στα μάτια σας την νεότητα, χωρίς χειρουργικές τομές;

Αναίμακτη, χωρίς τομές, χωρίς νυστέρι, χωρίς ολική αναισθησία, χωρίς χειρουργικές αίθουσες με επιπλέον κόστος, χωρίς χειρουργικό ρίσκο και πιθανές επιπλοκές, όπως επιμόλυνση ή και ουλοποίηση του δέρματος και κυρίως χωρίς εκπλήξεις ως προς το αποτέλεσμα.

Το PLEXR είναι μια επαναστατική ιατρική συσκευή,  που εξαχνώνει την περίσσεια του δέρματος με την βοήθεια του ιονισμένου αέρα-πλάσματος. Εξαφανίζει το χαλαρωμένο επιπλέον δέρμα, που καλύπτει τα βλέφαρα με την πάροδο της ηλικίας, καθώς και κάθε ρυτίδα που περιβάλει τα μάτια!

Ανοίγει το βλέμμα, κάνει τα μάτια να φαίνονται και να είναι μεγαλύτερα  και επαναφέρει την νεότητα στο πιο επιφανές σημείο του προσώπου σας με τον πιο απλό και ουσιώδη τρόπο. Το PLEXR μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα χειρουργείου, αφού σε κάθε συνεδρία απομακρύνει περίπου το 30% της περίσσειας του δέρματος μόνιμα.

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστεί φυσικά εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και είναι συνήθως από μία έως τρεις. Μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά αλλά και διορθωτικά σε μικρές ηλικίες, αν το άνω βλέφαρο προκαλεί προβλήματα με την χαλάρωση ή την φυσική του ανατομία.

 

Θέλετε να ενημερωθείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τις απορίες σας σε όποια θεραπεία σας ενδιαφέρει.