Επιστροφές & Ακυρώσεις

Α) Δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφή χρημάτων

Στο medspa.gr θέλουμε να είστε πάντα ευχαριστημένοι με την αγορά σας. Παρόλα αυτά, στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 4 ημερών, από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, με τις εξής προϋποθέσεις:

– Για να προχωρήσουμε στην διαδικασία της επιστροφής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@medspa.gr.

– Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, όπως αρχικά τα παραλάβατε (να μην έχουν φορεθεί και να μην έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες τους).

– Η συσκευασία θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα συνοδευόμενα έντυπα (απόδειξη αγοράς κτλ) και να αποσταλεί με ασφαλή συσκευασία, ώστε να μη φθαρεί κατά την μεταφορά της.

– Σε περίπτωση που κατά την παραγγελία σας λάβατε κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό στην αρχική του κατάσταση (όπως περιγράφηκε παραπάνω).

– Τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν με τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής που επιλέξατε (κάρτα-κάρτα, κατάθεση-κατάθεση, αν επιλέξατε αντικαταβολή, τα χρήματα θα σας επιστραφούν μέσω τραπεζικής κατάθεσης). Από το ποσό της επιστροφής θα αφαιρεθούν τα προαναφερθέντα έξοδα .

– Θα χρειαστεί να μας δώσετε το IBAN ή τον τραπεζικό λογαριασμό, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα που θα θέλατε να κάνουμε την επιστροφή των χρημάτων. Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

– Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών, αφού παραλάβουμε το δέμα της επιστροφής και αφού πραγματοποιηθεί ποιοτικός έλεγχος.

Β) Αλλαγές

Εάν επιθυμείτε την αλλαγή μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 4 ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, με τις εξής προϋποθέσεις:

-Για να προχωρήσουμε στην διαδικασία της αλλαγής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@medspa.gr.

– Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, όπως αρχικά τα παραλάβατε (να μην έχουν φορεθεί και να μην έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες τους).

– Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αγορά.

– Η αλλαγή θα ολοκληρωθεί, αφού παραλάβουμε το δέμα της επιστροφής και πραγματοποιηθεί ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων προς αλλαγή .

Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε φτάσει σε εσάς με φθορές, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, εντός της ημέρας παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση, δικαιούστε αντικατάσταση.