Λιπογλυπτική

Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους ή ακόμα και για την αλλαγή των αναλογιών της γραμμής του σώματος σας, δηλαδή για λιπογλυπτική σώματος, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούμε πανίσχυρες λιπολυτικές ουσίες,  που επιτυγχάνουν την διάσπαση των λιποκυττάρων, ακόμα και στις πιο ανθεκτικές περιοχές του σώματος σας.

Ο συνδυασμός μεσοθεραπείας και Carboxytherapy, έχει δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες και η σύσφιξη που προσφέρουν παράλληλα είναι πάντα ευπρόσδεκτη!

Και με τις δύο τεχνικές μπορείς να διαφοροποιήσεις την θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής. Διαφορετικά κοκτέιλ μεσοθεραπείας σε διαφορετικές περιοχές-στόχους  και συνδυασμός τεχνικών Carboxytherapy για να επιτύχεις μηχανική λιπόλυση, αλλά και σύσφιξη.

Περίγραμμα προσώπου, προγούλι, μέση, χέρια, εσωτερικό και εξωτερικό μηρών και γόνατος, κοιλιά κτλ, χάνουν εκατοστά και έτσι αλλάζει ολόκληρη η σιλουέτα μας!

Η ταυτόχρονη δίαιτα είναι απαραίτητη, όχι τόσο για να χάσετε κιλά, αλλά κυρίως για να μην επαναπαυθείτε και βάλετε! Κατά τη διάρκεια της θεραπείας προσέχουμε ιδιαίτερα το βάρος μας και φροντίζουμε να αυξήσουμε την κινητικότητα μας είτε με γυμναστική είτε με περπάτημα. Μετά την θεραπεία η περιοχή θα είναι διογκωμένη, κόκκινη και ελαφρώς επώδυνη. Η κατάσταση θα βελτιώνεται σταδιακά για 1 έως 2 εβδομάδες.

  • ΟΧΙ παυσίπονα, ασπιρίνες, αντιφλεγμονώδη για 5 μέρες πριν.
  • ΟΧΙ αλκοόλ για 1 ημερα πριν και 1 μέρα μετά.

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται 1 μήνα μετά το πέρας των συνεδριών! Πρέπει να διατηρήσετε σταθερό βάρος για τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να μονιμοποιηθεί το αποτέλεσμα! Πίνετε πολύ νερό.

Θέλετε να ενημερωθείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τις απορίες σας σε όποια θεραπεία σας ενδιαφέρει.