ALEXANDRITE LASER

Εξασφαλίστε βελούδινο και καθαρό δέρμα τώρα, με την εγγύηση, την υψηλή ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός επωνύμου Alexandrite laser, του CLARITY II της LUTRONIC !

Το Clarity II είναι ο νεότερος καθαρός ALEXANDRITE / Nd: YAG της αγοράς με καινοτόμα τεχνολογία και πλεονεκτήματα που μας λύνουν τα χέρι.

Με την IntelliTrak™ Technology και τις κεφαλές που πλέον φτάνουν τα 25mm κάλυψης, κυλάει πάνω στο δέρμα και ρυθμίζει από μόνο του τη συχνότητα παλμών. Έτσι είναι έως 45% πιο γρήγορος alexandrite από τα υπόλοιπα μηχανήματα ,αφού κάνει ολοσωματικό σε λιγότερο από 30 λεπτά.

https://www.instagram.com/stories/highlights/17848922690501794/

Ταυτόχρονα με το Temperature Sensing, έναν ειδικό αισθητήρα ανίχνευσης της θέρμανσης του δέρματος πάνω στην κεφαλή , μας προφυλάσσει από τους ερεθισμούς και τα εγκαύματα. Στην περίπτωση που ανιχνεύσει αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος πάνω από το επιτρεπτό, δεν χτυπάει την περιοχή!

Το σύστημα είναι τόσο εξελιγμένο που επιτρέπει σταθερές εντάσεις με απόλυτη ακρίβεια και φυσιολογική λειτουργία του μηχανήματος ακόμα και αν δουλεύει όλη μέρα ! Ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε παλμό με όλες τις νέες τεχνολογίες ενσωματωμένες σε ένα μηχάνημα!

https://www.instagram.com/p/CLUyNWnFyvB/

Μάλιστα είναι τόσο δυνατές και ελεγχόμενες οι εντάσεις του που είναι ο πρώτος ALEXANDRITE της αγοράς που ισχυρίζεται ότι είναι αποτελεσματικός και στο χνούδι!!!!

Το Laser Clarity II συνιστάται για: 

 • Αποτρίχωση προσώπου σώματος
 • Πανάδες
 • Αναζωογόνηση προσώπου, λεπτές ρυτίδες
 • Rosacea/ ροδόχρους νόσος, ερυθρότητα προσώπου, ντεκολτέ
 • Αιμαγγειώματα , ευρυαγγείες και λοιπές αγγειακές βλάβες
 • Ονυχομυκητίαση
 • Υπερκερατώσεις
 • Μαύρα στίγματα
 • Ουλές ακμής
 • Λεπτές ανοιχτόχρωμες τρίχες
 • Δυσχρωμίες προσώπου

Αντίθετα με άλλες μεθόδους, το Laser Alexandrite Clarity II είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους φωτότυπους. Η σωστή χρήση του μηχανήματος εκμηδενίζει την πιθανότητα ανεπιθύμητων παρενεργειών. Αυτό προϋποθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό υπό ιατρική επίβλεψη. Πολλοί φοβούνται τα laser και τις πιθανές επιπτώσεις που αυτά έχουν στην υγεία μας. Η αλήθεια είναι πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η παραπληροφόρηση που αυτός γεννά, αλλά και οι μύθοι που κυκλοφορούν πολλοί!

Η σωστή χρήση του Αλεξανδρίτη μόνο οφέλη μπορεί να μας δώσει.  Όχι μόνο δεν προκαλεί καρκίνο ή καταστρέφει τους λεμφαδένες και άλλα τρελά νοσήματα που κατά καιρούς του επιρρίπτουν, αλλά αντιθέτως, χρησιμοποιείται για την θεραπεία πολλών δερματικών παθήσεων. Μάλιστα όσον αφορά τους διογκωμένους επώδυνους λεμφαδένες, τα μπαλάκια  που πιάνουμε  ακόμα και μετά από το ξύρισμα, μέσα σε λίγες συνεδρίες με τον Αλεξανδρίτη θα δείτε ότι εξαφανίζονται. Θυλακίτιδες, λεμφαδενίτιδες, πανάδες, ευρυαγγείες, κύστη κόκκυγα και άλλες παθήσεις, έχουν βρει τον μάστορα τους και ο Αλεξανδρίτης αποτελεί την θεραπεία επιλογής!

Το laser Αλεξανδρίτης πήρε έγκριση το 1997 από το αμερικάνικο FDA και έκτοτε έχει κυριαρχήσει στην αγορά, υπερτερώντας  κάθε άλλης μεθόδου αποτρίχωσης, ακόμα και από άλλου τύπου laser ( π.χ. διοδικό) λόγω ασφάλειας και αποτελεσματικότητας  . Η σταθερή εκπομπή μονοχρωματικού φωτός στα 755nm και η απορρόφηση αυτού του φωτός από δομές του δέρματος που περιέχουν μελανίνη, όπως οι τρίχες, οδηγεί στην αύξηση της θερμοκρασίας μέσα στα τριχοθυλάκια και στην καταστροφή αυτών (επιλεκτική φωτοθερμόλυση).

Τα laser είναι τόσο αποτελεσματικά επειδή μπορούν να ελέγξουν με ακρίβεια το φως που εκπέμπουν. Ο χρόνος εκπομπής, το μήκος κύματος, τα επίπεδα ενέργειας, η διάρκεια παλμού, το εμβαδό της περιοχής που χτυπάμε, η διάμετρος της δέσμης του laser, το βάθος διείσδυσης του φωτός , ακόμα και το κενό μεταξύ των παλμών, είναι εξασφαλισμένα με απόλυτη ακρίβεια.

Ένα μηχάνημα  τέτοιας τεχνολογίας  δεν θα πρέπει να συγχέεται με την φωτόλυση και τα IPL. Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε τον συνδυασμό του Αλεξανδρίτη laser  με το σύστημα ψυχρού αέρα Zimmer για την απόλυτη ασφάλεια του δέρματός σας!

 

Συστάσεις για θεραπεία Laser αποτρίχωσης

 

 • Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ MAKEUP ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ
 • ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΑΛΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 • ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 2-3mm ΜΗΚΟΣ.
 • ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΡΙΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
 • ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΩΣ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ (ΚΕΡΙ). ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΕΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ LASER, ΑΛΛΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ LASER ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
 • ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ LASER ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ή ΑΠΟ SOLARIUM , ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2-4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ . ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΣ ΣΕ ΠΑΝΑΔΕΣ
 • ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΩΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ LASER ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SOLARIUM Ή ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ
 • ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥΣ . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ.
 • Η ΑΠΟΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
 • Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 • ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ
 • ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ Η  ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΟΙΦΕΣ , ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ Ή ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
 • ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΙΑΤΡΟΣ.