μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεια προσφέρει την μέγιστη ενυδάτωση , ανανεώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ χαρίζει  μια λάμψη υγείας σε κάθε πρόσωπο! Υαλουρονικό οξύ, πολυβιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλες ειδικές φαρμακευτικές ουσίες,  κάνουν την μεσοθεραπεία πολύτιμο σύμμαχο για ένα όμορφο, νεανικό πρόσωπο και σώμα!

Στην μεσοθεραπεια χρησιμοποιούμε  μια σύριγγα γεμάτη από ένα κοκτέιλ φαρμάκων, το οποίο παρασκευάζουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με μία βελόνα ινσουλίνης εγχύουμε όλα αυτά τα υλικά μέσα στο δέρμα. Έτσι καταφέρνουμε να διαπεράσουμε όλες τις στιβάδες του δέρματος που λειτουργούν ως φραγμός, τόσο για τις βλαπτικές ουσίες του περιβάλλοντος όσο και για τις ουσίες οι οποίες  θέλουμε να εισχωρήσουν στον οργανισμό  μας. Αυτόν τον φραγμό λοιπόν διαπερνάμε με την βελόνα της μεσοθεραπείας και έτσι καταφέρνουμε να διεισδύσουμε σε βάθος και να εναποθέσουμε όποια ουσία θέλουμε στο κατάλληλο σημείο του δέρματος!

Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό:  υπολογίστηκε ότι μία μόνο συνεδρία μεσοθεραπείας αυξάνει την συγκέντρωση της ουσίας που χρησιμοποιούμε κατά 4000% πάνω από την απλή επάλειψη κρέμας!

Βέβαια η αποτελεσματικότητα της μεσοθεραπείας δεν οφείλεται μόνο στην έγχυση υλικών μέσα στο δέρμα, αλλά και στον μικροτραυματισμό που προκαλούμε σε αυτό. Η πολλαπλοί νυγμοί και η καταστροφή που προκαλούν στο δέρμα, ενεργοποιούν τους μηχανισμούς επούλωσης του. Ότι καταστρέφεται, αντικαθίσταται από κάτι νέο και υγιές και σε πιο φιλόξενο περιβάλλον, λόγω της θρέψης που παράλληλα παρέχουμε.

Μετά τη θεραπεία θα υπάρχουν μικροτραυματισμοί στο δέρμα, αλλά μέσα σε λίγες ώρες κάθε ερεθισμός υποχωρεί. Συνιστώνται 3 με 4 θεραπείες, μια ανά μήνα περίπου, έως ότου η επιδερμίδα τονωθεί και ενυδατωθεί επαρκώς. Επαναλήψεις προτείνονται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, την προσοχή και τη φροντίδα που της παρέχουμε και φυσικά την ηλικία μας.

Η μεσοθεραπεία προτείνεται για:

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε επώνυμα προιόντα μεσοθεραπείας από την Toskani και τα Cytocare της Γαλλικής Revitacare

Μετά από κάθε μεσοθεραπεια το ιατρείο μας προσφέρει μια συνεδρία Dermalux φωτοθεραπείας στο ίδιο πακέτο, για γρήγορη αποκατάσταση του δέρματος  και καλύτερη δράση των ενεργών συστατικών!

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Προετοιμασία για μεσοθεραπεία
Αποφύγετε το αλκοόλ  και τα παυσίπονα 3 ημέρες πριν τη θεραπεία
Ενημερώστε τη γιατρό σε περίπτωση που λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή και ειδικά αντιπηκτικά και αντιφλεγμονώδη ή κορτιζόνη
Φροντίστε μετά την θεραπεία να μην γυμναστείτε για 2 ημέρες και να έχετε καθαρές πετσέτες και μαξιλαροθήκες
Όχι μακιγιάζ για ένα 12ωρο . Όποιο προιόν χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο πρέπει να είναι καινούργιο και καθαρό πχ. κρέμα , πινέλα, make up