Η ρινοπλαστική πλέον μπορεί να γίνεται στην καρέκλα του ιατρείου, με επάλειψη τοπικής αναισθητικής κρέμα, μέσα σε 10 λεπτά, χωρίς κινδύνους χειρουργείου ή μετεγχειρητικές επιπλοκές, ράμματα/αναισθησίες/ νυστέρια, χωρίς πόνο και οποιαδήποτε περίοδο ανάρρωσης και απομόνωσης από τον κόσμο και τις υποχρεώσεις και κυρίως  χωρίς εκπλήξεις ως προς το αποτέλεσμα!

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική γίνεται με χρήση υαλουρονικού οξέως  και δεν είναι μόνιμη αφού το οξυ απορροφάται μέσα σε ενάμιση χρόνο. Στην ουσία πρόκειται για γλυπτική της ρινός, αφού μπορούμε να εξωραΐσουμε το σχήμα της, κάνοντάς την να φαίνεται πιο ευθεία, πιο λεπτή και πιο ανορθωμένη!  Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από ικανοποιητικά!

Με την βοήθεια του υαλουρονικού λοιπόν, αποκτούμε μια πιο όμορφη μύτη, που σίγουρα δεν μοιάζει πλαστική, ή ψεύτικη ή έτοιμη να καταρρεύσει, αλλά είναι σε πλήρη αρμονία με το πρόσωπο μας!

Με μία νέα τεχνική το υαλουρονικό οξύ παρεμβαίνει στην κατανομή του όγκου στην μύτη μας και μας χαρίζει μια πιο λεπτή και ίσια μύτη σε μόλις 10′. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και ασφαλής  και δεν έχει κανένα χειρουργικό ρίσκο, αφού αποφεύγουμε το νυστέρι, ράμματα, αναισθησία, τυχών χειρουργικά λάθη και μη αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ δεν χρειάζεται καμία περίοδο ανάρρωσης ή παυσίπονα. Επίσης αποφεύγουμε την δημιουργία μαύρων κύκλων και σακουλών στα μάτια που εμφανίζονται λόγο της διαταραχής της ανατομίας της περιοχής!