Οι σακούλες ματιών κατά κύριο λόγο οφείλουνται:

 

  • στην χαλάρωση του δέρματος και των συνδέσμων που συγκρατούν τους ιστούς

  • στην μετακίνηση των αποθηκών λίπους που έχουμε στην περιοχή του κάτω βλεφάρου

  • στην κακή κυκλοφορία της περιοχής

  • στις αλλεργίες μας ή στο κακό διάφραγμα

Υπάρχει λοιπόν μια κληρονομική προδιάθεση για σακούλες κάτω από τα μάτια

Για να τις αντιμετωπίσουμε πρέπει να στοχεύσουμε σε πολλές παραμέτρους. Βελτίωση της κακής κυκλοφορίας με Carboxytherapy και σύσφιξη της περιοχής σαν πρώτο και βασικότερο στάδιο. Η βελτίωση είναι θεαματική, οι σακούλες σταδιακά αδειάζουν και η έντονη συμφόρηση φεύγει μέσα σε λίγες συνεδρίες, με αποτέλεσμα κάποιοι ασθενείς να είναι ευχαριστημένοι από τις πρώτες εβδομάδες και μόνο με αυτή τη θεραπεία! Το carboxytherapy στα χέρια του γιατρού είναι απόλυτα ασφαλές και δεν απαιτεί αποθεραπεία!

σακούλες ματιών

Αν υπάρχει μετατόπιση του τοπικού λίπους , συστήνουμε την μείωση του με ειδική για τα μάτια μέσοθεραπεία λιπόλυσης , της Σουηδικής εταιρείας Prostrolane . Αυτό θα αδειάσει το λίπος από τις σακούλες των ματιών με ασφάλεια και ταυτόχρονη ενυδάτωση της περιοχής,  ενώ το αποτέλεσμα είναι μόνιμο! Χρησιμοποιούμε ειδικό κοκτείλ λιπολυτικών ουσιών με πεπτίδια σταδιακής αποδέσμευσης , που δεν προκαλούν κανέναν τοπικό ερεθισμό , ενω η εφαρμογή είναι τελείως ανώδυνη!

 

Κατόπιν προτείνουμε μείωση την περίσσειας του δέρματος και της χαλάρωσης με Plexr. Στην ουσία γίνεται αναίμακτη βλεφαροπλαστική του κάτω βλεφάρου και έτσι επιτυγχάνουμε επαναφορά του σε νεαρότερη όψη, αφαιρόντας τον ιστό που περισσεύει!