Η λιπογλυπτική του σώματος, δηλαδή η τοπική λιπόλυση, στοχεύει στην αλλαγή των αναλογιών του σώματος και στην καταπολέμηση του επίμονου πάχους. Με την βοήθεια λιπολυτικών ουσιών και φαρμάκων, εξαφανίζουμε λιποαποθήκες που αντιστέκονται σε κάθε είδους δίαιτα και γυμναστική! Και άπαξ και το λιποκύτταρο καταστραφεί, δεν ξαναγυρίζει!

Η μεσοθεραπεία και το Carboxytherapy είναι οι τεχνικές που προτιμάμε στο Med Spa για αυτόν τον σκοπό, αλλά τελευταία παίρνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα όταν στον παραπάνω συνδυασμό προσθέσουμε μερικές συνεδρίες Vivace rf microneedling!

Στο ιατρείο μας πιστεύουμε ότι οφείλεις πάντα να τροποποιείς την θεραπείας ανάλογα με την πελάτισσα και τις ανάγκες της υπό θεραπεία περιοχής. Διαφορετικά κοκτέιλ μεσοθεραπείας σε διαφορετικές περιοχές-στόχους και συνδυασμός τεχνικών Μεσοθεραπείας και Carboxytherapy για να επιτύχεις μηχανική λιπόλυση, αλλά και σύσφιξη. Αν επιθυμούμε να στοχεύσουμε και την κυτταρίτιδα ή την έντονη χαλάρωση τότε μπορεί να γίνει τριπλός συνδυασμός θεραπειών μαζί με το Vivace και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εξαιρετικά!!!

Η ταυτόχρονη δίαιτα είναι απαραίτητη, όχι τόσο για να χάσετε κιλά, αλλά κυρίως για να μην επαναπαυθείτε και βάλετε! Η λιπόλυση γίνετε με σπάσιμο της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων. Αυτό απελευθερώνει ενέργεια, οπότε είναι απαραίτητο να μειώσουμε την πρόσληψη θερμιδών, έστω και λίγο. Μάλιστα είναι επίσης επιθυμητό να κλειδώσετε την λιπόλυση με σταθερό βάρος για τουλάχιστον ένα τρίμηνο!