Το τοπικό πάχος είναι ουσιαστικά οι γενετικά προκαθορισμένες αποθήκες λίπους που έχει ο καθένας μας. Το λίπος σε εκείνες τις περιοχές, είτε είναι τα ονομαζόμενα “ψωμάκια”, είτε οι γλουτοί ή η κοιλιά κτλ, όσο κι αν πεινάσετε, όσο και να γυμναστείτε,  οφείλει να αντισταθεί, διότι είναι η αποθήκη ενέργειας σας. Και ενώ δεν ζούμε πλέον σε σπηλιές, αλλά σε σύγχρονες υπερκαταναλωτικές κοινωνίες με αφθονία τροφής  και θέλουμε απλά να κάνουμε τη βουτιά μας χωρίς τη συνοδεία περιττών σωσιβίων, δυστυχώς τα γονίδια μας δεν προσαρμόστηκαν στα δεδομένα.

Μπορούμε όμως να ζητήσουμε τη βοήθεια της επιστήμης, αφού  πλέον υπάρχουν ιατρικές μέθοδοι που στοχεύουν και στα κλειδωμένα λιποκύτταρα, ξεμπλοκάροντας τα και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και “καίγοντας” τα ανεπιθύμητο λίπος με μόνιμο αποτέλεσμα. Το carboxytherapy και η μεσοθεραπεία με ειδικά υλικά, είναι από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες, με εγγυημένα αποτελέσματα και κυρίως απόλυτα ασφαλείς για την υγεία μας.

Έτσι είναι πλέον εύκολο να αντιμετωπίσουμε το τοπικό πάχος και να αλλάξουμε τις αναλογίες του σώματος μας, κάτι που στην αισθητική ιατρική το ονομάζουμε λιπογλυπτική, με πολύ ισχυρές λιπολυτικές ουσίες , που επιτυγχάνουν μόνιμη διάσπαση λιποκυττάρων ακόμα και στις πιο ανθεκτικές περιοχές του σώματος.

Ο συνδυασμός μεσοθεραπείας και Carboxytherapy, έχει δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες και η σύσφιξη που προσφέρουν παράλληλα είναι πάντα ευπρόσδεκτη!

Και με τις δύο τεχνικές μπορείς να διαφοροποιήσεις την θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής. Διαφορετικά κοκτέιλ μεσοθεραπείας σε διαφορετικές περιοχές-στόχους  και συνδυασμός τεχνικών Carboxytherapy για να επιτύχεις μηχανική λιπόλυση, αλλά και σύσφιξη.

Περίγραμμα προσώπου, προγούλι, μέση, χέρια, εσωτερικό και εξωτερικό μηρών και γόνατος, κοιλιά κτλ, χάνουν εκατοστά και έτσι αλλάζει ολόκληρη η σιλουέτα μας!

Η ταυτόχρονη δίαιτα είναι απαραίτητη, όχι τόσο για να χάσετε κιλά, αλλά κυρίως για να μην επαναπαυθείτε και βάλετε! Κατά τη διάρκεια της θεραπείας προσέχουμε ιδιαίτερα το βάρος μας και φροντίζουμε να αυξήσουμε την κινητικότητα μας είτε με γυμναστική είτε με περπάτημα. Μετά την θεραπεία η περιοχή θα είναι διογκωμένη, κόκκινη και ελαφρώς επώδυνη. Η κατάσταση θα βελτιώνεται σταδιακά για 1 έως 2 εβδομάδες.

  • ΟΧΙ παυσίπονα, ασπιρίνες, αντιφλεγμονώδη για 5 μέρες πριν.
  • ΟΧΙ αλκοόλ για 1 ημέρα πριν και 1 ημέρα μετά.

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται 1 μήνα μετά το πέρας των συνεδριών! Πρέπει να διατηρήσετε σταθερό βάρος για τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να μονιμοποιηθεί το αποτέλεσμα! Πίνετε πολύ νερό.