Μια βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι, με τη μαγεία του Plexr , επαναφέρει γρήγορα την νεότητα στα μάτια σας!!!

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική Plexr plasma , χωρίς τομές, χωρίς ολική αναισθησία, χωρίς χειρουργικές αίθουσες , χωρίς ιδιαίτερο κόστος, χωρίς χειρουργικό ρίσκο και πιθανές επιπλοκές, όπως επιμόλυνση ή και ουλοποίηση του δέρματος και κυρίως χωρίς εκπλήξεις ως προς το αποτέλεσμα.

Το PLEXR είναι μια επαναστατική ιατρική συσκευή, που εξαχνώνει την περίσσεια του δέρματος με την βοήθεια του ιονισμένου πλάσματος. Εξαφανίζει το χαλαρωμένο επιπλέον δέρμα που καλύπτει τα βλέφαρα με την πάροδο της ηλικίας, καθώς και κάθε ρυτίδα που περιβάλει τα μάτια, κάνοντας εφικτή την διενέργεια βλεφαροπλαστικής με ένα απλό ραντεβού στην καρέκλα του ιατρείου!

Ανοίγει το βλέμμα, κάνει τα μάτια να φαίνονται και να είναι μεγαλύτερα και επαναφέρει την νεότητα στο πιο επιφανές σημείο του προσώπου σας με τον πιο απλό και ουσιώδη τρόπο. Το PLEXR μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα χειρουργικής βλεφαροπλαστικής, αφού σε κάθε συνεδρία απομακρύνει περίπου το 30% της περίσσειας του δέρματος , μηδενίζοντας το κοντέρ!

Plexr αναιμακτη βλεφαροπλαστικήΤα αποτελέσματα του κρατάνε πολλά χρόνια , ενώ το δέρμα που αφήνει πίσω είναι πιο σφιχτό και υγιές!

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστεί φυσικά εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και είναι συνήθως από μία έως τρεις. Μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά αλλά και διορθωτικά σε μικρές ηλικίες, αν το άνω βλέφαρο προκαλεί προβλήματα με την χαλάρωση ή την φυσική του ανατομία.