Καθώς γερνάμε, το υποδόριο λίπος που συγκρατεί το δέρμα μας, σταδιακά ελαττώνεται και ακολουθώντας τον νόμο της βαρύτητας, μετατοπίζεται προς την βάση του προσώπου. Τα ζυγωματικά υποχωρούν, τα κάτω και άνω βλέφαρα αδειάζουν, οι κρόταφοι βαθαίνουν ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται προγούλι, οι ρινοπαρειακές αύλακες συναντούν τις νεοεμφανιζόμενες γραμμές της μαριονέττας και σχηματίζουν δύο αύλακες δίπλα στο χαμόγελό μας, από τη μύτη ως το πηγούνι μας, αλλοιώνοντάς το.

Η απώλεια όγκου στο πρόσωπο αντιμετωπίζεται με έγχυση υαλουρονικού οξέως μεγάλης πυκνότητας και διάρκειας. Το αποτέλεσμα της έγχυσης του υαλουρονικού για αύξηση όγκου και ιδιαίτερα για δημιουργία ζυγωματικών και την αντικατάσταση της έλλειψης όγκου κάτω από τα μάτια είναι πάντα εντυπωσιακό! Η διαφορά που θα δείτε στο πρόσωπό σας είναι συγκλονιστική και το κυριότερο, κανένας δεν θα μπορεί να εντοπίσει που οφείλεται αυτή η αλλαγή. Εξάλλου, αυτή είναι η παρέμβαση που προτιμούν όλες οι μεγάλες σταρ, των οποίων τα ζυγωματικά και η κατανομή του όγκου στο πρόσωπο δεν συμβαδίζει με την ηλικία τους …

Για την μετατόπιση του λίπους και την απώλεια του περιγράμματος της κάτω γνάθου, χρησιμοποιούμε μεθόδους λιπόλυσης και σύσφιξης με μεσοθεραπεία, δεοξυχολικό οξύ (Kybella), PLEXR, Carboxytherapy και φυσικά VIVACE.

Απώλεια όγκου