Βλεφαροπλαστική

Μια βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι, που  επαναφέρει γρήγορα την νεότητα στα μάτια σας!!!

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική , χωρίς τομές, χωρίς ολική αναισθησία, χωρίς χειρουργικές αίθουσες με επιπλέον κόστος, χωρίς χειρουργικό ρίσκο και πιθανές επιπλοκές, όπως επιμόλυνση ή και ουλοποίηση του δέρματος και κυρίως χωρίς εκπλήξεις ως προς το αποτέλεσμα.

Το PLEXR είναι μια επαναστατική ιατρική συσκευή,  που εξαχνώνει την περίσσεια του δέρματος με την βοήθεια του ιονισμένου αέρα-πλάσματος. Εξαφανίζει το χαλαρωμένο επιπλέον δέρμα που καλύπτει τα βλέφαρα με την πάροδο της ηλικίας, καθώς και κάθε ρυτίδα που περιβάλει τα μάτια, κάνοντας εφικτή την βλεφαροπλαστική στην καρέκλα του ιατρείου!

 

blefaroplastiki

Ανοίγει το βλέμμα, κάνει τα μάτια να φαίνονται και να είναι μεγαλύτερα  και επαναφέρει την νεότητα στο πιο επιφανές σημείο του προσώπου σας με τον πιο απλό και ουσιώδη τρόπο. Το PLEXR μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα χειρουργικής βλεφαροπλαστικής, αφού σε κάθε συνεδρία απομακρύνει περίπου το 30% της περίσσειας του δέρματος , μηδενίζοντας το κοντέρ!

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστεί φυσικά εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και είναι συνήθως από μία έως τρεις. Μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά αλλά και διορθωτικά σε μικρές ηλικίες, αν το άνω βλέφαρο προκαλεί προβλήματα με την χαλάρωση ή την φυσική του ανατομία.