Το Emsculpt έφτασε επιτέλους στην Θεσσαλονίκη !!!

Τι είναι το Emsculpt

Το Emsculpt βασίζεται σε υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Μια μεμονωμένη συνεδρία Emsculpt προκαλεί χιλιάδες ισχυρές συσπάσεις των μυών που είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη βελτίωση του τόνου και της δύναμης των μυών σας.
Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια έχουν δοκιμαστεί σε πολλές πολυκεντρικές μελέτες χρησιμοποιώντας τις πιο αξιόπιστες επιστημονικές μεθόδους (MRI, CT, US και Histology)

16% Μέση αύξηση της μυϊκής μάζας
19% Μέση μείωση του λίπους

Emsculpt

Η διαδικασία είναι εντελώς μη επεμβατική

Ενώ το Emsculpt μειώνει το λίπος στην περιοχή της κοιλιακής θεραπείας, το μεγαλύτερο αποτέλεσμα είναι η δημιουργία, ενίσχυση και σύσφιξη του μυός.
Όταν το Emsculpt χρησιμοποιείται για μη επεμβατική ανύψωση γλουτών, η διαδικασία σκοπίμως δεν απομακρύνει τόσο λίπος όσο αυξάνει τον μυϊκό ιστό και ανυψώνει την περιοχή.
Εάν επιλέξετε το Emsculpt, θα χρειαστείτε τέσσερις θεραπείες για περίοδο δύο εβδομάδων και θα αρχίσετε να βλέπετε αισθητά αποτελέσματα μετά από περίπου ένα μήνα. Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη μυϊκή μάζα κατά 16%. Στους 3 μήνες, το κοιλιακό λίπος μειώθηκε κατά μέσο όρο 19%.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, δεν μπορούμε πάντα να διατηρήσουμε το σώμα μας με τον τρόπο που θα θέλαμε μόνο με δίαιτα και άσκηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την περιοχή του στομάχου, η οποία είναι επιρρεπής σε συσσώρευση λίπους και χαλάρωση με την ηλικία. Ευτυχώς, μια θεραπεία όπως το EMSCULPT μπορεί να σας βοηθήσει να περιγράψετε το σώμα σας με τον τρόπο που θέλετε χωρίς διακοπή ή δυσφορία.

Το EMSCULPT είναι η μόνη διαδικασία που βοηθά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες να χτίσουν μυ και να κάψουν λίπος. Ενώ οι περισσότερες θεραπείες σμίλευσης σώματος στοχεύουν απλώς στο ανεπιθύμητο λίπος, το EMSCULPT λειτουργεί μοναδικά στοχεύοντας τόσο το λίπος όσο και το μυ. Η διαδικασία λειτουργεί κατευθύνοντας υψηλής εστίασης ηλεκτρομαγνητική ενέργεια σε την περιοχή, αναγκάζοντας τους μύες να συστέλλονται με τρόπο που δεν είναι δυνατό μέσω της άσκησης. Σε απάντηση σε αυτές τις συσπάσεις, ο μυς αναδομείται και το λίπος στην περιοχή αρχίζει να λιώνει πιο εύκολα. Άνδρες και γυναίκες μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη διαδικασία.

Είμαι υποψήφιος;

Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη διαδικασία Emsculpt .
Ιδανικά θέλει δείκτη μάζας σώματος κάτω από 30 και τα αποτελέσματα είναι καλύτερα και πιο εμφανή σε άτομα με φυσιολογικό BMI. Αν το BMI σας είναι υψηλό θα χρειαστείτε περισσότερες συνεδρίες. Αν είναι πολύ υψηλό μπορεί να μην είσαστε κατάλληλος υποψήφιος! Ρωτήστε την γιατρό μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιος είναι ο χρόνος θεραπείας;

30 με 45 λεπτά θεραπείας με τουλάχιστον 4 συνεδρίες προγραμματισμένες σε απόσταση 2-3 ημερών. Η γιατρός μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα θεραπείας προσαρμοσμένο στους συγκεκριμένους στόχους σας.

Πώς θα αισθάνομαι κατά την διάρκεια της θεραπείας;

Η διαδικασία Emsculpt μοιάζει με εντατική προπόνηση. Μπορείτε να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
Δεν μπορείτε να κρατάτε το κινητό σας εκείνη την ώρα οπότε, αν δεν θέλετε απλά να χαλαρώσετε καλό θα ήταν να έχετε ένα βιβλίο μαζί! Αλλιώς ζητήστε μας να σας βάλουμε κάτι να δείτε στην οθόνη

Υπάρχει κάποια αποθεραπεία ; Οποιαδήποτε προετοιμασία πριν / μετά τη θεραπεία;

Το EMSCULPT είναι μη επεμβατικό και δεν απαιτεί χρόνο ανάκαμψης ή προετοιμασία πριν / μετά τη θεραπεία. Υπάρχει περίπτωση να νοιώθετε πιασμένος μετά την θεραπεία ή την επόμενη ημέρα , αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.
Καλό είναι να είσαστε επαρκώς ενυδατωμένος και να έχετε μία δίαιτα με ικανοποιητικό βαθμό πρωτεϊνών

Πόσο γρήγορα θα δω τα αποτελέσματα;

Αρχίζετε να αισθάνεστε απτά αποτελέσματα αμέσως μετά τη θεραπεία. Τα θετικά αποτελέσματα αναφέρονται συνήθως δύο έως τέσσερις εβδομάδες μετά την τελευταία συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται για αρκετές εβδομάδες μετά

Η Τεχνολογία Πίσω από το Emsculpt

Πώς μπορεί η ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία να επηρεάσει το λίπος και τους μυς σας;

Οι συσκευές Emsculpt χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλής έντασης (HIFEM) στην περιοχή στόχου, προκαλώντας γρήγορη και επανειλημμένη συστολή των μυών.
Αυτή η διέγερση ενεργοποιεί το 100% του μυός 20.000 φορές σε μια περίοδο 30 λεπτών!
Αυτό κάνει μια συνεδρία Emsculpt παρόμοια με μια απίστευτα έντονη προπόνηση, αλλά χωρίς την εφίδρωση ή την ταχυπαλμία, και με πολλές περισσότερες συσπάσεις από ό, τι μόνοι σας μπορείτε να επιτύχετε.
Το να φτάσετε στο ισοδύναμο με 20.000 κοιλιακούς, γλουτιαίους, ή τετρακέφαλους όπως κατά τη διάρκεια μιας μόνο συνεδρίας 30 λεπτών Emsculpt είναι πρακτικά αδύνατο για τον μέσο άνθρωπο. Το μηχάνημα διεγείρει έτσι τις πρωτεΐνες που συνθέτουν και χτίζουν μυ. Καθώς ο μεταβολικός ρυθμός στον περιβάλλοντα ιστό επιταχύνεται, τα λιπαρά οξέα διαρρέουν επίσης.

Ως αποτέλεσμα, μια σειρά συνεδριών Emsculpt θα μπορούσε να αυξήσει το πάχος των μυών σας στην δεδομένη περιοχή έως και 16% και να μειώσει το λίπος έως και 19% .

Ο βελτιωμένος μυϊκός τόνος μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κερδίσετε δύναμη και αντοχή στις προπονήσεις σας, έτσι ώστε να μπορείτε να πιέσετε πιο σκληρά και να επιτύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας για φυσική κατάσταση. Στην πραγματικότητα, το Emsculpt είναι τόσο αποτελεσματικό που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός σχεδίου φυσικής θεραπείας για αδυνατισμένους, κατεστραμμένους ή επιδεινωμένους μύες.

Πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Emsculpt;

Οι συσκευές Emsculpt χρησιμοποιούνται σε μία περιοχή κάθε φορά. Η συσκευή είναι σταθεροποιημένη στην περιοχή προορισμού. Οι εγκεκριμένοι τομείς θεραπείας περιλαμβάνουν:
Κοιλιά
Οπίσθια
Μηρούς

btlemscupthttps://www.youtube.com/watch?v=ClvsQ_evd3c

Αντενδείξεις

Ενώ το Emsculpt είναι γενικά ασφαλές, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη διαδικασία.

Επειδή το Emsculpt χρησιμοποιεί μαγνητική τεχνολογία, δεν είναι κατάλληλο για άτομα με βηματοδότη, πλάκες ή σπιράλ . Η τεχνολογία μπορεί να μετακινήσει μεταλλικά ιατρικά εμφυτεύματα.
Το Emsculpt δεν είναι κατάλληλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά από μια κήλη ή μετά από χειρουργική επέμβαση στην περιοχή στόχο.

Τι να περιμένετε από το Emsculpt

Ενώ σχεδόν όλοι μπορούν να κάνουν το Emsculpt, δεν θα δουν όλοι τα ίδια αποτελέσματα.

Όπως και με άλλες διαδικασίες γλυπτικής σώματος, η ορατότητα των αποτελεσμάτων εξαρτάται από την υπάρχουσα σύνθεση του σώματός σας.

Ενώ το Emsculpt μπορεί να αυξήσει τον μυϊκό τόνο σε οποιονδήποτε τύπο σώματος, η απώλεια λίπους μπορεί μερικές φορές να είναι μέτρια. Εάν υπάρχουν σημαντικές αποθέσεις λίπους στην περιοχή θεραπείας, μπορούν να καλύψουν τα τυχόν κέρδη στον μυϊκό ιστό.
Το Emsculpt λειτουργεί καλύτερα για ασθενείς που έχουν ήδη ΔΜΣ κάτω του 30.
Εάν έχετε έναν ενεργό τρόπο ζωής, αλλά ελπίζετε να τονίσετε συγκεκριμένους προβληματικούς τομείς, το Emsculpt είναι το κατάλληλο για εσάς.
Εάν ο στόχος σας είναι να αφαιρέσετε σημαντική ποσότητα λίπους, το Emsculpt μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη επιλογή για εσάς .

Πόσο καιρό διαρκεί το Emsculpt;

Οι συνεδρίες Emsculpt έχουν διάρκεια 30 λεπτά. Ωστόσο χρειάζεται περισσότερη από μία για να δείτε αποτελέσματα. Οι πιο κατάλληλοι υποψήφιοι βλέπουν μια σημαντική αλλαγή μετά από τέσσερις συνεδρίες, συνήθως εντός περιόδου δύο εβδομάδων

Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες γλυπτικής σώματος που χρησιμοποιούν θερμότητα ή ψύξη για να σκοτώσουν τα λιποκύτταρα, το Emsculpt μπορεί να παράγει αποτελέσματα αρκετά γρήγορα. Μερικά άτομα αναφέρουν ορατές βελτιώσεις μετά από μία ή δύο εβδομάδες. Ωστόσο, οι περισσότερες μελέτες για το Emsculpt αξιολογούν τα αποτελέσματα μετά από τρεις μήνες, οπότε τα λιπαρά οξέα έχουν εξαλειφθεί πλήρως.

Τι μπορείτε να περιμένετε εάν είστε καλός υποψήφιος για το Emsculpt;

Μια ομάδα ερευνητών μελέτησε τα αθροιστικά αποτελέσματα τεσσάρων συνεδριών Emsculpt 30 λεπτών σχετικά με την περιφέρεια της μέσης σε μια ομάδα 22 ατόμων με φυσιολογικό ΔΜΣ

Μετά από τρεις μήνες, οι ασθενείς είδαν κατά μέσο όρο μείωση 4,37 cm στην περιφέρεια της μέσης.
Τα άτομα είδαν βελτιωμένη τόνωση των μυών καθώς και απώλεια λίπους.
Το 96% ήταν ικανοποιημένο με τη θεραπεία.
Ενώ οι μεμονωμένες αντιδράσεις μπορούν να ποικίλουν με βάση διάφορους παράγοντες, όπως τον τρόπο ζωής και τη σύνθεση σωματικού λίπους, το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης υποδηλώνει ότι αυτή η θεραπεία μπορεί να ικανοποιήσει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων.