Το Hydrapeel είναι μία νέα ολιστική προσέγγιση στον καθαρισμό του δέρματος Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση, με ήπια χημικά peels και την ύδροαναρρόφηση του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων σε μία θεραπεία!

Είναι μία ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος, με εξαίρεση αυτού που έχει διαταραχή στον επιδερμικό φραγμό.

Επίσης είναι ιδανική και για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει η επιδερμίδα σας, αφού μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό για να το βελτιώσει!

Ειναι η θεραπεία με το 99% των ευχαριστημένων πελατών στο Real Self

Με το Hydrapeel στοχεύουμε ιδανικά
  • ακμή
  • λεπτές ρυτίδες
  • έλλειψη λάμψης και υγειούς τόνου
  • ανοιχτούς και κλειστούς φαγέσωρες
  • διατεταμένους πόρους
  • ήπιες δυσχρωμίες

 

Μετά το τέλος της συνεδρίας η επιδερμίδα σας είναι πιο ενυδατωμένη, καθαρή σε βάθος όσο ποτέ και πιο φωτεινή. Επιπλέον, μπορεί επίσης να βελτιώσει τα σημάδια γήρανσης. Η θεραπεία μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αυξάνει τη σφριγηλότητα, τονώνει τον τόνο, την υφή της επιδερμίδας και σβήνει τις καφέ κηλίδες και τους εμφανείς πόρους!

Το Hydrapeel είναι απόλυτα ασφαλές , χωρίς παρενέργειες και χωρίς αποθεραπεία, αφού αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας, με το πιο καθαρό και λαμπερό δέρμα που είχατε ποτέ!

Κατά την διάρκεια της θεραπείας θα σας γίνει καθαρισμός του δέρματος με ένα επαγγελματικό προϊόν της Medik8 με οξέα φρούτων και στην συνέχεια θα γίνει απαλή μηχανική απολέπιση με μικροδερμοαπόξεση. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και τις ευαισθησίες του, θα ακολουθήσει ένας συνδυασμός από ιατρικού βαθμού peeling, που θα ξεκλειδώσουν τους πόρους και θα επιτρέψουν στην ύδροαναρρόφηση κενού να ρουφήξει ανώδυνα το σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες ! Στη συνέχεια κλείνουμε την συνεδρία με έγχυση υαλουρονικού οξέος, πεπτιδίων και βιταμινών υπό πίεση, για έξτρα ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας!!!

δείτε την αναρρόφηση εδώ

Η ίδια διαδικασία του Hydrapeel εξασφαλίζει και ένα λεμφικό μασάζ στο πρόσωπο ,βελτιώνοντας την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος , ώστε να σας χαρίσει ένα λαμπερό και ροδαλό χρώμα υγείας!

Θα λατρέψετε πόσο υγιές και αναζωογονημένο φαίνεται και αισθάνεται το δέρμα αμέσως μετά !

To Hydrapeel συνδυάζεται τέλεια με
Dermalux Led φωτοθεραπεία, ενώ το συνιστούμε ως συνδυαστική και ενισχυτική θεραπεία λίγες μέρες πριν από κάθε θεραπεία Vivace για ακμή

Διατηρείστε το αποτέλεσμα με :

 

Χρόνος θεραπείας : 30 λεπτά

Προετοιμασία για Hydrapeel :

αποφύγετε την ρετινόλη και τα σπιτικά peeling για μία εβδομάδα πριν το ραντεβού σας

Αποθεραπεία: καμία

Μετά την θεραπεία: αποφυγή θερμότητας ( ήλιος, σάουνες, σολάριουμ, πιστολάκι, ζεστό νερό στο πρόσωπο ) για τουλάχιστον 3 ημέρες. Συστηματική χρήση αντηλιακού!

Εγκυμοσύνη και θηλασμός: μπορείτε να μας ενημερώσετε από πριν για να προσαρμοστεί η θεραπεία στην περίπτωση σας με ουσίες που επιτρέπονται

Αλλεργίες: ενημερώστε μας σε περίπτωση αλλεργιών ή ευαισθησίας σε ουσίες όπως το γλυκολικό ή το σαλικυλικό οξύ

 

 

Μικροδερμοαπόξεση / Microdermabrasion

 

Η «Διαμαντένια» δερμοαπόξεση microdermabrasion , ήρθε για να καλύψει την ανάγκη αντικατάστασης του πιο «βίαιου» για την επιδερμίδα κλασικού καθαρισμού χωρίς πόνο και χωρίς ερεθισμούς.

Χρησιμοποιώντας μια κεφαλή τιτανίου αναρροφούμε το δέρμα δημιουργώντας μια αίσθηση μασάζ και αυξάνοντας την μικροκυκλοφορία του αίματος, ενώ συγχρόνως απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα καταφέρνουμε να αφαιρέσουμε το σμήγμα και τους ρύπους που είχαν συγκεντρωθεί και εγκλωβιστεί στους πόρους μας .

Ο μικροτραυματισμός του δέρματος που δημιουργούμε σε συνδυασμό με το μηχανισμό αναρρόφησης και της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή οδηγούνε σε ταχεία ανάπλαση του δέρματος με διέγερση και παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι καταφέρνουμε να αναζωογονήσουμε το δέρμα δίνοντας του λάμψη και καθαρότητα από την πρώτη θεραπεία.

Εναλλάσσοντας τις διαφορετικές κεφαλές προσφέρουμε για κάθε περιοχή και τύπο δέρματος λύσεις σε προβλήματα όπως: ουλές ακμής, μαύρα στίγματα & ευμεγέθεις πόροι, δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές & απάλυνση ρυτίδων έκφρασης ανομοιόμορφη υφή.

Μέσα σε 15′-20′ με μια μη επεμβατική ανώδυνη θεραπεία και με ήπια ερυθρότητα που διαρκεί λίγες ώρες, καταφέρνουμε να κάνουμε ένα αναζωογονητικό peeling που σε συνδυασμό με τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος επιφέρει άμεση λάμψη και λείανση της επιδερμίδας.

Το χρησιμοποιούμε βοηθητικά μαζί με το carboxytherapy και τη μεσοθεραπεία για ραγάδες σώματος και πλήρη ανανέωση δέρματος με πολύ υποσχόμενα αποτελέσματα.