Laser Αποτρίχωση Clarity 2 ( Alexandrite )

  1. Θεραπείες
  2. Laser Αποτρίχωση Clarity 2 ( Alexandrite )

Εξασφαλίστε βελούδινο και καθαρό δέρμα τώρα, με την εγγύηση, την υψηλή ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός επωνύμου Alexandrite laser, του CLARITY 2 της LUTRONIC !
Η σωστή Laser αποτρίχωση θέλει τον καλύτερο Αλεξανδρίτη της αγοράς και της Θεσσαλονίκης.

laser%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%cf%81%ce%af%cf%87%cf%89%cf%83%ce%b7clarity2
720210115152122
Γνωρίστε τον δυνατότερο Αλεξανδρίτη για laser αποτρίχωση

Το Clarity 2 της Lutronic είναι ο νεότερος καθαρός ALEXANDRITE / Nd: YAG της αγοράς με καινοτόμα τεχνολογία και πλεονεκτήματα που μας λύνουν τα χέρι, τόσο στην αποτρίχωση όσο και στις αγγειακές βλάβες, την υπέρχρωση και άλλες βλάβες του δέρματος .

Με την IntelliTrak™ Technology και τις κεφαλές που πλέον φτάνουν τα 25mm κάλυψης, κυλάει πάνω στο δέρμα και ρυθμίζει από μόνο του τη συχνότητα παλμών. Έτσι είναι έως 45% πιο γρήγορος alexandrite από τα υπόλοιπα μηχανήματα ,αφού κάνει ολοσωματικό σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει!

Ταυτόχρονα με το Temperature Sensing, έναν ειδικό αισθητήρα ανίχνευσης της θέρμανσης του δέρματος πάνω στην κεφαλή , μας προφυλάσσει από τους ερεθισμούς και τα εγκαύματα. Στην περίπτωση που ανιχνεύσει αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος πάνω από το επιτρεπτό, δεν χτυπάει την περιοχή!

Το σύστημα είναι τόσο εξελιγμένο που επιτρέπει σταθερές εντάσεις με απόλυτη ακρίβεια και φυσιολογική λειτουργία του μηχανήματος ακόμα και αν δουλεύει όλη μέρα ! Ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε παλμό με όλες τις νέες τεχνολογίες ενσωματωμένες σε ένα μηχάνημα!

Πως λειτουργεί

Eίναι τόσο δυνατές και ελεγχόμενες οι εντάσεις του που είναι το πρώτο Laser αποτρίχωσης ALEXANDRITE της αγοράς που ισχυρίζεται ότι είναι αποτελεσματικός στις ξανθιές τρίχες και στο χνούδι!!!!

Το μηχάνημα αποτρίχωσης Laser Clarity II συνιστάται για:
Αποτρίχωση προσώπου σώματος
Πανάδες
Αναζωογόνηση προσώπου, λεπτές ρυτίδες
Rosacea/ ροδόχρους νόσος, ερυθρότητα προσώπου, ντεκολτέ
Αιμαγγειώματα , ευρυαγγείες και λοιπές αγγειακές βλάβες
Ονυχομυκητίαση
Υπερκερατώσεις
Μαύρα στίγματα
Ουλές ακμής
Λεπτές ανοιχτόχρωμες τρίχες
Δυσχρωμίες προσώπου

Ελάτε να δείτε το μηχάνημα Laser αποτρίχωσης στην Θεσσαλονίκη στο χώρο μας

Συχνές ερωτήσεις

No schema found.

Ορμόνες και αποτρίχωση

Laser Αποτρίχωση Clarity 2 ( Alexandrite )Αν έχετε κάποια ορμονική διαταραχή, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών ή θυρεοειδοπάθεια είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε επιπλέον συνεδρίες σε ορμονοευαίσθητες περιοχές , όπως είναι συνήθως το πρόσωπο, το μπικίνι και το πίσω μέρος των μηρών. Καλό είναι λοιπόν , να έχετε ρυθμίσει με τον ιατρό σας αυτές τις διαταραχές προτού ξεκινήσετε laser.
Περισσότερες συνεδρίες , ειδικά στο πρόσωπο , μπορεί να χρειαστούν και γυναίκες στην εμμηνόπαυση!

 

Laser αποτρίχωση στην εγκυμοσύνη

Laser Αποτρίχωση Clarity 2 ( Alexandrite )Βάση της φυσικής του laser δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για το έμβρυο, αφού η δέσμη φωτός δεν φτάνει σε ιδιαίτερο βάθος και δεν διαπερνά το δέρμα. Πέραν τούτου , πολλοί γυναικολόγοι προτιμάνε την αποτρίχωση με laser ειδικά στο μπικίνι πριν τον τοκετό γιατί δεν προκαλεί μολύνσεις και λεμφαδενίτιδες στην περιοχή .
Η εγκυμοσύνη όμως έχει δυο τινά , πρώτον κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο και κατά συνέπεια την διαδικασία πιο επώδυνη και δεύτερον αυξάνει τον κίνδυνο υπέρχρωσης της επιδερμίδας και δημιουργίας πανάδων ή και μελάσματος.
Οπότε αν θέλετε να συνεχίσετε την laser αποτρίχωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, χρησιμοποιείστε αναισθητική κρέμα άφοβα και μπόλικη αντηλιακή προστασία καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στην laser αποτρίχωση που λέει να αποφεύγουμε τις εγκυμονούσες πρώτου τριμήνου γιατί τότε είναι πιο αυξημένος ο κίνδυνος αποβολής,οπότε άντε να αποδείξεις ότι δεν φταίει το laser. Στο ιατρείο μας ακολουθούμε αυτόν τον κανόνα!

Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης θα χρειαστώ;

Laser Αποτρίχωση Clarity 2 ( Alexandrite )Αυτό εξαρτάται από τους εξής παράγοντες:
1ον Πόσο καλό είναι το μηχάνημα; Τα καλά μηχανήματα δεν πωλούνται στο ebay, δεν είναι καθόλου μα καθόλου φθηνά για τον γιατρό, έχουν ακριβή τεχνολογία και εξαιρετικά ακριβείς παραμέτρους για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους. Ο Αλεξανδρίτης είναι αποδεδειγμένα με δεκαετίες μελετών, το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές laser για αποτρίχωση.
2ον Πόσο μεγάλη αντίθεση έχει το χρώμα της τρίχας σας με το δέρμα σας; Όσο πιο σκούρη και παχιά η τρίχα και όσο πιο λευκό το δέρμα, τόσο πιο εύκολη και αποτελεσματική η αποτρίχωση
3ον Είσαι ορμονικά ισορροπημένη/ος; Ορμονικές διαταραχές, πρόσφατη εγκυμοσύνη , πολυκυστικές ωοθήκες, ορμονικά σκευάσματα, θυρεοειδοπάθειες , εμμηνόπαυση κτλ επηρεάζουν τον κύκλο των τριχών και τις συνολικές συνεδρίες. Φυσικά ο αριθμός των επαναλήψεων στους άντρες είναι μεγαλύτερος λόγω της υψηλής τεστοστερόνης στο σώμα τους
4ον Ποια περιοχή χτυπάμε; Η κάθε περιοχή του σώματος μας έχει διαφορετική αναγενή φάση, δλδ οι τρίχες μεγαλώνουν με διαφορετικό ρυθμό , αλλά και διαφορετική ευαισθησία στις ορμόνες του σώματος. Για αυτό τον λόγο οι γάμπες θέλουν λιγότερες συνεδρίες και το μουστάκι περισσότερες
5ον Ακολουθείτε την συχνότητα επισκέψεων που σας προτείνουμε; Η τρίχα πρέπει να χτυπιέται στην αναγενή φάση και μόνο. Αν εσείς δεν έρχεστε όποτε σας λέμε, τότε θα χρειαστείτε σίγουρα περισσότερες συνεδρίες

Κόστος και προσφορές για αποτρίχωση laser

Laser Αποτρίχωση Clarity 2 ( Alexandrite )Το κόστος του laser έχει πέσει τα τελευταία χρόνια γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι το προτιμούν από τις άλλες μεθόδους. Βέβαια , τα σοβαρά μηχανήματα έχουν και μεγάλα κόστη, τόσο αγοράς όσο και συντήρησης, οπότε δεν προβλέπεται περαιτέρω μείωση των τιμών.
Για να επιλέξετε το κατάλληλο ιατρείο , αποφύγετε τις προσφορές από εκπτωτικά κουπόνια , συνήθως αφορούν φθηνά μηχανήματα ή κακές ρυθμίσεις με κάκιστο αποτέλεσμα για το οποίο δε θα βρείτε άκρη.
Καλό είναι να επιλέξετε μια μέση τιμή και να ξεκινήσετε με όσες περιοχές σηκώνει το πορτοφόλι σας, παρά να ξοδέψετε λεφτά χωρίς όφελος σε δελεαστικές προσφορές του διαδικτύου.
Μπορείτε να μάθετε τις τιμές μας με ένα τηλεφώνημα στο 2310325850, χωρίς καμία δέσμευση και φυσικά χωρίς να σας πιέσουμε να δώσετε τα στοιχεία σας ή να αποθηκεύσουμε το τηλέφωνό σας