Ασφαλές, 100% απορροφήσιμο, χωρίς κινδύνους παραμόρφωσης όταν εφαρμόζεται σωστά, το υαλουρονικό οξύ σας χαρίζει πιο ζουμερά και σαρκώδη χείλη σε λίγα λεπτά.
Πως μας προσφέρει το υαλουρονικό οξύ πιο σαρκώδη χείλη;

Το υαλουρονικό οξύ είναι γέλη ( gel) που παράγεται στα εργαστήρια ως αντίγραφο του υαλουρονικού που έχουμε φυσικά στο σώμα μας και γι’ αυτό , θεωρητικά , είναι ένα φυσικό διογκωτικό χειλιών. Ως γέλη είναι λιπαντική και ενυδατική , αφού συγκρατεί χίλιες φορές το βάρος της σε νερό. Έτσι διογκώνει και αποκαθιστά τον όγκο σε κάθε περιοχή έγχυσης.
Έτσι , είτε θέλετε να επαναφέρετε τον όγκο που κάποτε είχατε στα χείλη σας είτε θέλετε να αποκτήσετε τα σαρκώδη χείλη που δε σας χάρισε η φύση , το καθαρό υαλουρονικό οξύ είναι η καλύτερη επιλογή!

Πόσες μέρες θα είμαι πρησμένη μετά από την ένεση του υαλουρονικού;

Στο MedSpa , μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και εφαρμογών, γνωρίζουμε ότι το κάθε χείλος είναι μοναδικό και έχει τα δικά του μειονεκτήματα και προτερήματα .
Γνωρίζουμε ότι πλέον έχουμε στην φαρέτρα μας διαφορετικής σύστασης υαλουρονικά , από διαφορετικές εταιρείας, το καθένα μοναδικό και με ιδιαίτερες ιδιότητες! Διαφορετικά ως προς την σκληρότητα, την πυκνότητα, την ικανότητα να προσροφούν νερό και να διογκώνονται, αλλά και ως προς την ελαστικότητα και φυσικότητα του αποτελέσματος.
Έχουμε αποφασίσει οτι τα σαρκώδη χείλη δεν χρειάζεται να είναι αφύσικα και τρομακτικά.
Για αυτό και εφαρμόζουμε πολλές διαφορετικές τεχνικές ενίσχυσης του όγκου , ανάλογα με το σχήμα του χείλους και την ανατομία της περιοχής. Επίσης χρησιμοποιούμε πάνω από πέντε , διαφορετικά σε πυκνότητα, ελαστικότητα και σκληρότητα υαλουρονικά, προκειμένου να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα!!! Και το κάνουμε σταδιακά και χωρίς ανάγκη για υπερβολές γιατί τα ζουμερά χείλη είναι αξιολάτρευτα και πάντα μαγνητίζουν το βλέμμα ! Αρκεί να είναι φυσικά και διακριτικά στην ποσότητα!
Βάση των παραπάνω , σας εγγυούμαστε οτι θα έχετε ένα ήπιο οίδημα για λίγα 24ωρα, το οποίο μπορεί να καμουφλαριστεί με ένα ματ κραγιόν και έτσι δεν θα χρειαστεί να κρυφτείτε από τον κόσμο για μέρες. Επίσης τα υλικά που βάζουμε και η ποσότητα που συστήνουμε, δε μετακινούνται και δεν προκαλούν το λεγόμενο Duck effect , που συναντάμε συχνά στα κακοφτιαγμένα χείλη!

σαρκώδη χείλη υαλουρονικό
Πόσο διαρκεί η θεραπεία και τι πρέπει να προσέχω μετά;

Η διάρκεια της έγχυσης είναι μικρή, περίπου 15 λεπτά. Θα έχει προηγηθεί η αναισθητική κρέμα για 20 λεπτά ή αν είσαστε πολύ ευαίσθητοι , το οδοντικό μπλοκ με ένεση όπως στο οδοντιατρείο. Γενικά η εφαρμογή δεν είναι όσο επώδυνη φαντάζεστε
Είναι σημαντικό να ξέρουμε πως οδοντικές παρεμβάσεις 2 εβδομάδες πριν και άλλες 2 εβδομάδες μετά καλό είναι να αποφεύγονται , για τον κίνδυνο μόλυνσης της περιοχής
Επίσης αν εμφανίζετε συχνά έρπη στα χείλη πρέπει να μας ενημερώσετε για να σας βάλουμε σε προφυλακτική αγωγή
3 μέρες πριν : αποφεύγουμε αλκοόλ, αντιπηκτικά και αντιφλεγμονώδη
Εως και 3 ημέρες μετά: όχι έντονη γυμναστική , όχι αλκοόλ, αντιπηκτικά , αντιφλεγμονώδη και έντονη θερμότητα στο πρόσωπο
Μπορείτε να βαφείτε τουλάχιστον μετά από 6 ώρες
Να χρησιμοποιείτε καθαρές πετσέτες, πινέλα μακιγιάζ και μαξιλαροθήκες

Πόσο καιρό διαρκεί το υαλουρονικό για σαρκώδη χείλη;

Κάθε υλικό είναι διαφορετικής διάρκειας , αυτά που προτιμάμε στο ιατρείο μας διαρκούν από 8 έως δέκα μήνες . Βέβαια εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο κάθε οργανισμός, ανάλογα με το επίπεδο ενυδάτωσης του δέρματος και τις συνήθειες του, απορροφάει με διαφορετικό ρυθμό το υαλουρονικό . Πάντως σε καμία περίπτωση δεν κρατάει λίγες εβδομάδες ή μήνες. Αυτό υποδηλώνει κακής ποιότητας υλικό ή αραιωμένο.
Επίσης να τονίσουμε οτι , με τις επαναλήψεις της έγχυσης, επέρχεται ένας κορεσμός στην περιοχή και σταδιακά απορροφάται όλο και πιο αργά το υλικό. Αυτό σημαίνει οτι σταδιακά αραιώνουμε τις εφαρμογές ή βάζουμε μικρότερη ποσότητα για να μην εξαπλωθεί στους γύρω ιστούς.

Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες;

Ναι υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης της περιοχής , οπότε παρακαλούμε να είσαστε τυπικοί και να ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνουμε.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος με την έγχυση υαλουρονικού είναι η αρτηριακή απόφραξη. Αυτό συμβαίνει κατά την εφαρμογή μπει υαλουρονικό μέσα σε κάποια αρτηρία και την βουλώσει. Στατιστικά συμβαίνει σε 1/100.000 εφαρμογές περίπου , αλλά η συχνότητα άρδην όταν το υαλουρονικό το εφαρμόζει μη ιατρός!!!
Η απόφραξη είναι αναστρέψιμη με την διάλυση του υαλουρονικού
Δεν μπορούμε να τονίσουμε επαρκώς πόσο καίριας σημασίας είναι:
Η καλή γνώση της ανατομίας
Η δυνατότητα αναγνώρισης εγκαίρως της απόφραξης του αγγείου
Η ιατρική γνώση για την διάλυση του υαλουρονικού και την επαναφορά της κυκλοφορίας του αίματος
Η επιβεβαίωση της καλή αιματικής ροής με doppler υπερήχου
Ποια υλικά χρησιμοποιούμε για γέμισμα χειλιών;
Οι εταιρίες που προτιμάμε είναι
η Teoxane και τα RHA2, RHA3
To Juvederm 2
To Revolax Fine
To intense lips της Neauvia
Σαρκώδη χείλη