1. Αρχική
  2. COSRX
  3. Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser
COSRX

Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser

COSRX

Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser

Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser

#KBEAUTY, #σαλικυλικό
13,00

Σε απόθεμα

 

Σύνθεση με βοτανικά εκχυλίσματα και 0,5% σαλικυλικό οξύ, το COSRX Salicylic Acid Daily Gently Cleanser δημιουργήθηκε για να απομακρύνει απαλά τις ακαθαρσίες και το υπερβολικό σμήγμα και να βελτιώνει το προβληματικό δέρμα.

 

COSRX Salicylic Acid Daily Gently Cleanser σαλικυλικο

Το καθαριστικό έχει σύνθεση με Σαλικυλικό Οξύ για να απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος , αφαιρεί τα μαύρα στίγματα και καθαρίζει τους πόρους. Το καθαριστικό είναι πολύ απαλό, ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά αποτελεσματικό.

Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα BHA (βήτα υδροξυ οξύ) και επομένως είναι μια χημική μορφή απολέπισης. Τα BHA είναι ελαιοδιαλυτά. Δεν λειτουργούν μόνο στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά διεισδύουν βαθύτερα και αποφράσσουν τους πόρους και αντιμετωπίζουν τις κηλίδες. Αυτός είναι ο λόγος που τα BHA προτιμώνται για άτομα με κανονικό έως λιπαρό δέρμα με φαγέσωρες . Τα BHA έχουν φυσικές ηρεμιστικές ιδιότητες του δέρματος, καθώς και αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές δραστηριότητες και ως εκ τούτου μπορούν να ωφελήσουν όσους είναι επιρρεπείς σε ερυθρότητα και ροδόχρου ακμή.

Ενεργά συστατικά του Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser

Εκχύλισμα φλοιού Salix nigra (ιτιάς)
Φυσικά περιέχει μια ουσία που είναι συγγενής του σαλικυλικού οξέος, συν φλαβονοειδή και φαινολικά οξέα που είναι υπεύθυνα για τις καταπραϋντικές, αντισηπτικές του ιδιότητες.

Βεταΐνη
Ένα αμινοξύ που προέρχεται από ζαχαρότευτλα. Έχει προστατευτικές, ενυδατικές ιδιότητες και έχει θετική επίδραση στην ισορροπία κυττάρων-νερού στο δέρμα.

Συστατικά
Water, Glycerin, Myristic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Butylene Glycol, Glycol Distearate, Polysorbate 80, Salix Alba (Willow) Bark Water, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citric Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Chloride, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin

 

150ml

 

Incidecoder review