Το Dermalux ™ LED είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα μη επεμβατικής φωτοθεραπείας που αξιοποιεί τη ενέργεια του φυσικού φωτός για να φορτίσει και ξυπνήσει τα κύτταρα του δέρματος σας.

Αυτή η κλινικά αποδεδειγμένη καινοτόμος θεραπεία, παρέχει έναν από τους πιο γρήγορους και ασφαλείς τρόπους για να αντιστρέψουμε τα ορατά σημάδια της γήρανσης, να καταπολεμήσουμε την φλεγμονή της ακμής και τις ατέλειες της επιδερμίδας και να θεραπεύσουμε ευαίσθητες δερματικές παθήσεις όπως η ροδόχρους νόσος, το έκζεμα και η ψωρίαση.

Η LED φωτοθεραπεία είναι από καιρό γνωστή για τις αναγεννησιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της. Οι έρευνες δείχνουν ότι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, καταστρέφει βακτήρια που προκαλούν ακμή, μειώνει τη φλεγμονή, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, την υφή και την καθαρότητα και ανακουφίζει από τον πόνο σε μύες και αρθρώσεις.

Dermalux ™ LED

Το Dermalux ™ LED είναι μια παντελώς ανώδυνη και ανέλπιστα χαλαρωτική θεραπεία που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και μετά από άλλες αισθητικές επεμβάσεις όπως peeling , ενέσιμες θεραπείες, laser, mesotherapy και μικροδερμοαπόξεση.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι μόλις 20 λεπτά και μετά από αυτό, δίχως να έχετε τον παραμικρό ερεθισμό στο δέρμα, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητες σας, χωρίς καμία ενόχληση ή περιορισμό.

Τα ορατά αποτελέσματα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις άμεσα, αν και ήπια, μιας και χρειαζόμαστε κατά μέσο όρο 8 συνεδρίες για να ολοκληρώσουμε ! Το Dermalux ™ ξυπνά σταδιακά κάθε κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα. Μετά από μόλις μία θεραπεία, το δέρμα είναι πιο ενυδατωμένο, φρέσκο και λαμπερό, ενώ εμφανής είναι και η μείωση κάθε ερυθρότητας και του ερεθισμού που είχε. Η θεραπεία είναι τόσο ευχάριστη που, με την δύναμη του εγγύς υπέρυθρου φωτός, προωθεί και ένα αίσθημα ευεξίας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση από το στρες της καθημερινότητας! Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως η φωτοθεραπεία χρησιμοποιείται ήδη για την εποχική διαταραχή της διάθεσης (SAD syndrome) στις βόρειες χώρες.

Μια σειρά από θεραπείες προσφέρει δραματική και διαρκή βελτίωση στην εμφάνιση, την υγεία, αλλά και, κυρίως, στην ιδιότητα του δέρματος να διορθώνει από μόνο του προβλήματα αφυδάτωσης, φλεγμονής και φωτογήρανσης.

Με το Dermalux ™ LED στοχεύουμε στην :

Η επιστήμη πίσω από τη Φωτοθεραπεία

Η LED φωτοθεραπεία βασίζεται στην αρχή ότι τα ζωντανά κύτταρα είναι ικανά να απορροφήσουν το φως και να επηρεαστούν από αυτό. Τα φυτά με τη βοήθεια του ηλίου φωτοσυνθέτουν, ενώ ο άνθρωπος χάρις στην επαφή του με τον ήλιο παράγει βιταμίνη D, σεροτονίνη, ενδορφίνες και άλλες απαραίτητες ουσίες , ενώ ρυθμίζει τα επίπεδα κάποιων ορμονών του. Με το Dermalux ™ LED εξασφαλίζουμε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ηλίου χωρίς να εκθέτουμε τον οργανισμό μας σε βλαβερές (UVA, UVB) ακτίνες!

Η φωτοθεραπεία συνδυάζεται υπέροχα με το PRP , αφού είναι ο φυσικός ενεργοποιητής του!!! Επίσης είναι εξαιρετικός συνδυασμός με τη μεσοθεραπεία , τα skin boosters και τον καθαρισμό προσώπου , ενώ μειώνει τον ερεθισμό μετά από peeling , plexr , vivace και microneedling !