Με το Plexr εξαφανίζουμε κάθε ιστό, ρυτίδα, χαλάρωση, ελιά, θήλωμα που περισσεύει! Με απόλυτη ασφάλεια, αναίμακτα και χωρίς νυστέρι ή ράμματα!
Τι είναι το Plexr;

Το Plexr είναι μια νέα επαναστατική ιατρική συσκευή η οποία ΄΄τρώει΄΄ την επιδερμίδα, εξαλείφει όλες τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Χρησιμοποιεί την ενέργεια του πλάσματος για να εξαχνώσει ύλη, είτε αυτή είναι δέρμα που περισσεύει όπως μία ρυτίδα, είτε είναι κάποια ελιά, θήλωμα, ξανθέλασμα και πολλές άλλες παθήσεις. Καταργεί ουσιαστικά όλα τα μειονεκτήματα ενός χειρουργείου.
Χρησιμοποιεί την τεχνολογία του πλάσματος και αυτό που παράγει θυμίζει έναν μικρό κεραυνό που εξαχνώνει τους ιστούς που θέλουμε να αφαιρέσουμε, χωρίς να προκαλεί βλάβη στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Plexr;

Κόστος , ασφάλεια, σίγουρο αποτέλεσμα, χωρίς αντενδείξεις, χωρίς ανάγκη αγωγής μετά, πιο σύντομη αποθεραπεία

Το γεγονός ότι το Plexr δεν χρειάζεται γενική αναισθησία ή χειρουργικό τραπέζι σημαίνει ότι εκμηδενίζουμε το χειρουργικό ρίσκο και τυχόν επιπλοκές, οι οποίες συχνά είναι απρόβλεπτες και πολύ σοβαρές!
Καταργώντας το νυστέρι και τα ράμματα ουσιαστικά κάνουμε την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στην επιδερμίδα, χωρίς κίνδυνο μολύνσεων, αντιδραστικής ουλοποίησης και άλλων ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι με το Plexr δεν υπάρχουν εκπλήξεις ως προς το αποτέλεσμα της παρέμβασης, αφού οι αλλαγές που προκαλούμε είναι άμεσα εμφανείς .
Η αποθεραπεία του είναι περίπου μία εβδομάδα , σαφώς μικρότερη από την αποθεραπεία του χειρουργείου που μπορεί να διαρκέσει και πάνω από έναν μήνα.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αντενδείξεις για την θεραπεία. Όλοι , ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικής κατάστασης μπορούν να το κάνουν, γιατί αντίθετα με το χειρουργείο, δεν επηρεάζεται από την φαρμακευτική αγωγή και τα συνοδά νοσήματα.

Επίσης δεν έχουμε περιορισμό στις επαναλήψεις της επέμβασης. Αντίθετα με την χειρουργική βλεφαροπλαστική , λόγω μεταβολών που κάνουμε στην περιοχή με το νυστέρι , δεν μπορούμε να επαναλάβουμε πολλές φορές την επέμβαση. Το Plexr μας επιτρέπει να παρεμβαίνουμε από μικρότερες ηλικίες και να διατηρούμε το βλέφαρο νεανικό μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Και να μην ξεχνάμε ότι το κόστο της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής ή της αφαίρεσης σπίλων και θηλωμάτων με το Plexr είναι πολύ μικρότερο από το χειρουργείο

Δείτε εδώ πως γίνεται η αναίμακτη βλεφαροπλαστική Plexr;

Τι μπορούμε να κάνουμε με το Plexr;

Πέρα από την διάσημη αναίμακτη βλεφαροπλαστική το Plexr μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην δερματική χαλάρωση και άλλων σημείων του προσώπου και του σώματος. Επίσης μπορεί να αφαιρέσει χωρίς να αφήσει σημάδι κρεατοελιές , διάφορους σπίλους, θηλώματα και ουλές.
Σε πολλές περιπτώσεις μας βοηθάει να εξαφανίσουμε υπερχρώσεις και πανάδες του δέρματος

Αφαίρεση σπίλων με Plexr;

Μη χειρουργική βλεφαροπλαστική

Η μη χειρουργική βλεφαροπλαστική με το Plexr είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής θεραπεία. Με μόλις μία έως 3 συνεδρίες και πολύ πολύ μικρότερο χρόνο ανάρρωσης από την χειρουργική βλεφαροπλαστική, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιο νεανικό και ανοιχτό βλέμμα! Το αποτέλεσμα διαρκεί πάρα πολλά χρόνια , αφού στην ουσία η περίσσεια του δέρματος εξαχνώνεται και ο χρόνος μηδενίζει και μετρά και πάλι από την αρχή!

Plexr αναιμακτη βλεφαροπλαστική
Πόση είναι η διάρκεια της θεραπείας και πόση της αποθεραπείας;

Μαζί με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας μπορεί να φτάσει τα 30 λεπτά. Αν πονάτε και με την αναισθητική κρέμα , μπορεί να γίνει τοπική αναισθησία.
Η αποθεραπεία είναι λίγο πιο σύνθετη. Τις πρώτες δύο ημέρες , εφόσον έγινε θεραπεία χαλάρωσης και καλύψαμε μεγάλη περιοχή, θα υπάρχει αρκετό οίδημα το οποίο σταδιακά υποχωρεί. Για τις επόμενες 4 με 5 ημέρες η περιοχή θα είναι γεμάτη μικρά καφέ σημαδάκια και αυτά με την σειρά τους θα πέσουν και θα αφήσουν νέο δέρμα με ήπια ερυθρότητα . Θα λάβετε ειδικές οδηγίες περιποίησης , που πρέπει να ακολουθείτε πιστά για να αποφύγουμε τυχόν επιπλοκές

Μετά την θεραπεία συνιστούμε μία με δύο φωτοθεραπείες με Dermalux για ασφαλέστερη και ταχύτερη επούλωση

Ποιες μπορεί να είναι οι επιπλοκές του;

Η συχνότερη επιπλοκή είναι η υπέρχρωση και οφείλεται σε έκθεση στον ήλιο, επιμόλυνση του σημείου θεραπείας ή μη τήρηση των οδηγιών.
Μπορεί να συμβεί και επιμόλυνση του δέρματος αλλά είναι πολύ σπάνιο.
Όλες οι επιπλοκές είναι αντιμετωπίσιμες αλλά καλό είναι να ακολουθήσετε απλά τις οδηγίες μας