H Eve Ace of Face είναι μια συσκευή που προσφέρει βαθύ καθαρισμό, διέγερση κολλαγόνου και ηλεκτρομυοδιέγερση προσώπου ταυτόχρονα!

                                                              EMS Microcurrent Hydradermabrasion MicroDermabration

 

Eve Ace of Face

 

Η συσκευή EVE Ace of Face χρησιμοποιεί ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS) για να ενδυναμώσει, να τονώσει και να υποστηρίξει τους μύες του προσώπου, το μικρορεύμα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, την παραγωγή τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP) και την ανανέωση των κυττάρων, ενώ ταυτόχρονα κάνει και αποσυμφόρηση  με το λεμφικό μασάζ που προσφέρει.

Με τέσσερις απλές λειτουργίες και έξι συδυαστικές , το EVE αποδεικνύεται μια ασφαλής και αποτελεσματική συσκευή για όσους θέλουν να αποφύγουν τις ενέσιμες θεραπείες ή να τις ενισχύσουν

Η λειτουργία hydra-dermabrasion παρέχει απολέπιση χωρίς κρύσταλλο για μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αφήνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και πιο φρέσκο.

Eve MicroDermabrasion and Hydradermabrasion

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

 

Η θεραπεία ξεκινάει με μικροδερμοαπόξεση – Microdermabrasion, που κάνει απαλή μηχανική απομάκρυνση/ απολέπιση όλων των νεκρών κυττάρων του δέρματος  για να αποκαλύψει ένα καθαρό και υγιέστερο δέρμα .

Η Hydradermabrasion είναι μια αποτελεσματική τεχνολογία για σχολαστικό καθαρισμό, απαλή απολέπιση και εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας . Είναι το ιδανικό πρώτο βήμα σε κάθε αισθητική θεραπεία.
Το απλικατέρ Eve hydradermabrasion ψεκάζει σε περιστρεφόμενους, ακτινωτούς πίδακες  το X-Stream τονερ.
Το τόνερ X-Stream διαλύει τους ρύπους και απολεπίζει απαλά το δέρμα ενώ ενυδατώνει επίσης αποτελεσματικά την κεράτινη στιβάδα.
Μια ρυθμιζόμενη αναρρόφηση κενού αφαιρεί το τόνερ, μαζί με τα ξεφλουδισμένα υπολείμματα, την περίσσεια σμήγματος και ακάρεα όπως το Demodex Folliculorum από το δέρμα. Αυτή η αναρρόφηση εξάγει επίσης ακαθαρσίες από μέσα από τους πόρους και διαλύει κλειστούς και ανοιχτούς φαγέσωρες.
Το αποτέλεσμα της hydradermabrasion από την Eve είναι ένα καθαρό, καλά ενυδατωμένο, λαμπερό δέρμα, με πολύ πιο λεία υφή.

Eve Ace of Face
Η απολέπιση του Microdermabrasion σε συνδυασμό με την υγρή αναρρόφηση του Hydradermabrasion του Eve ισοπεδώνουν τους διευρυμένους πόρους, εξαφανίζουν νεκρά κύτταρα, σμήγμα και ρύπους και φανερώνουν ένα καθαρό, λαμπερό και ελεύθερο να αναπνέει και να λειτουργεί δέρμα!
Επιπλέον, ο επιμελής καθαρισμός του δέρματος το κάνει πιο διαπερατό σε ουσίες και έτσι βελτιώνει μέγιστα την απορρόφιση όλων των συστατικών που περιλαμβάνονται στην ρουτίνα περιποιησής σας!

Η ίδια θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μαλλιά για να καθαρίσει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής και να απομακρύνει σμήγμα , ρύπους , ακάρεα και μύκητες που δημιουργούν ξηροδερμία ,πιτυρίδα και τριχόπτωση !

Eve ‘s  X-Stream toner

Το X-Stream είναι το αποκλειστικό τονωτικό για τη λειτουργία Eve hydra-dermabrasion. Αυτό το τόνερ, που είναι
κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, καθαρίζει σε βάθος, απολεπίζει απαλά ,ενυδατώνει αποτελεσματικά και
αναζωογονεί την επιφάνεια του δέρματος.
Τα κύρια ενεργά συστατικά του X-Stream είναι:
PHA (Poly Hydroxy Acid) – Λακτοβιονικό Οξύ
Το PHA δρα ταυτόχρονα σαν μία ενυδατική κρέμα και ως ένα ήπιο απολεπιστικό και παρέχει γεναία αλλά  και ασφαλή απολέπιση ακόμα και για
ευαίσθητο δέρμα.
Το PHA έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει αποτελεσματικά την υφή και τον τόνο του δέρματος , διορθώνει τις βλάβες από τον ήλιο και
το προστατεύει από περιβαλλοντικούς κινδύνους.

LHA (Lipo Hydroxy Acid) – Capryloyl Salicylic Acid
Το LHA επιτρέπει την πολύ απαλή, μη ερεθιστική απολέπιση, η οποία είναι ανεκτή ακόμη και από πολύ ευαίσθητους
δέρμα. Βοηθά επίσης στη μείωση της ερυθρότητας του δέρματος και στην αναζωογόνηση της επιφάνειας του δέρματος.
Το LHA είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία της ακμής. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον πληθυσμό της P. acne και τα υπόλοιπα βακτήρια που κατοικούν  στους σμηγματογόνους αδένες.

Πρωτεολυτικά Ένζυμα – Βρομελίνη
Η βρωμελίνη βοηθά στη διάσπαση των πρωτεολυτικών ενζύμων (πρωτεάσες) της κεράτινης στιβάδας. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για τη σωστή απολέπιση και την κυτταρική ανανέωση της κεράτινης στιβάδας.
Η βρωμελίνη βοηθά περαιτέρω στη μείωση των επιφανειακών ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Υαλουρονικό Οξύ, Νιασιναμίδη
Η θετική επίδραση του υαλουρονικού οξέος και της νιασιναμίδης στο δέρμα
περιλαμβάνει:
✓ Βελτίωση της υφής του δέρματος
✓ Αναζωογόνηση της θαμπής επιδερμίδας
✓ Ομοιόμορφος τόνος
✓ Αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας νερού/ελαίου του δέρματος, ρύθμιση της λιπαρότητας
✓ Καταπραϋντική κατά του ερεθισμού
✓ Αντιοξειδωτική δράση

 

Eve ‘s Microcurrent

Τι είναι η θεραπεία με μικρορεύματα

 

Η λειτουργία μικρορεύματος Eve παρέχει χαμηλής έντασης (έως 1000 μA) και χαμηλής συχνότητας (έως 500 Hz) ηλεκτρικό ρεύμα στο δέρμα.
Αν και ελάχιστα εώς καθόλου αντιληπτό, αυτά τα μικρορεύματα μιμούνται τα βιοηλεκτρικά ρεύματα του ίδιου του σώματος και ως εκ τούτου ρυθμίζουν/αναφλέγουν διαφορετικές ενδοκυτταρικά ηλεκτροεξαρτώμενες διαδικασίες.

Το Eve προσφέρει 4 βασικές λειτουργίες μικρορεύματος, καθεμία από τις οποίες προορίζεται να επαναφέρει/ρυθμίσει συγκεκριμένες
βιοηλεκτρικές δραστηριότητες , και ως εκ τούτου, επίτευξη διαφορετικών αισθητικών αποτελεσμάτων:

  MTB (Re-activating Skin Cell Metabolism)

Επιταχύνει την μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων η οποία έχει με τον χρόνο επιβραδυνθεί λόγω γήρανσης , ηλιακής ακτινοβολίας, δερματικών παθήσεων , οξειδωτικού στρες, ισχυρών φαρμάκων ( χημειοθεραπείες κτλ).

Η θεραπεία με μικρορεύματα MTB διεγείρει την κυτταρική μεμβράνη, τους ινοβλάστες και την παραγωγή ΑΤΡ και έτσι αποκαθιστά τη μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων του δέρματος και επανενεργοποιεί διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος.
Βοηθά στην αποκατάσταση της θαμπής, άτονης επιδερμίδας και του κατεστραμμένου δέρματος . Έτσι αποκαθιστά τόσο την υγιή λειτουργία του όσο και τη νεανική, ζωηρή εμφάνισή του.
Είναι επίσης ιδανική για  προετοιμασία του δέρματος για αισθητική θεραπεία καταστροφής (π.χ. micro-needling ή κλασματική RF), καθώς και για την αποκατάσταση του δέρματος μετά από μια τέτοια θεραπεία.

   LMP (Stimulating Blood Circulation & Lymphatic Drainage)

Διεγείρει τη λεμφική παροχέτευση,βελτιώνοντας τόσο την λεμφική όσο και την αγγειακή κυκλοφορία . Η δράση της την κάνει ιδανική για οιδηματώδη πρόσωπα, πρησμένα μάτια αλλά και ροδόχρου!
Η λειτουργία μικρορεύματος MYO μπορεί να ρυθμίσει τον τόνο των μυών του προσώπου και λαιμού. Με τον ινιδισμό των λεπτών ινών που συνδέονται με αυτούς τους μύες στο δέρμα, η θεραπεία με μικρορεύματα MYO επιτρέπει:
Μυοδιέγερση των μυών στο υπότονο κάτω μισό του προσώπου, γύρω από το λαιμό και κάτω από τα φρύδια. Συστέλλοντας χαλαρούς μύες σε αυτές τις περιοχές, η θεραπεία MYO ανασηκώνει και συσφίγγει το χαλαρωμένο δέρμα.
Μυοχαλάρωση των μυών στο υπερτόνο μέτωπο, στις γωνίες των ματιών και πάνω από το στόμα.
Χαλαρώνοντας αυτούς τους μύες, η θεραπεία MYO μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης .

Eve’s EMS προσώπου Τι προσφέρει η Ηλεκτρομυϊκή διέγερση

Η λειτουργία Eve Electrical Muscle Stimulation (EMS) επιτρέπει μια αποτελεσματική «προπόνηση» για τους χαλαρούς μύες του προσώπου του κάτω μισού του
προσώπου, αποκαθιστώντας τον μυϊκό τόνο που χάθηκε με την ηλικία και επαναφέροντας το περίγραμμα και τα δυνατά ζυγωματικά.

 

Eve Ace of Face EMS

Με την παροχή ηλεκτρικών παλμών χαμηλής τάσης σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες , η λειτουργία Eve EMS διεγείρει την απελευθέρωση του νευροδιαβιβαστή Ακετυλοχολίνη (ACh) από τις νευρικές απολήξεις. Στη συνέχεια, η ACh συνδέεται με τους υποδοχείς στη μεμβράνη των μυών και πυροδοτεί τη συστολή των μυών.
Η επαναλαμβανόμενη μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια της θεραπείας επανενεργοποιεί τη μυϊκή λειτουργία και κατά συνέπεια αποκαθιστά τον μυϊκό τόνο, παράγει νέες μυϊκές ίνες και αποκαθιστά τον όγκο και τη δύναμη των μυών του προσώπου, με αποτέλεσμα την ανόρθωση του δέρματος και σύσφιξης.

Τέσσερα διαφορετικά προγράμματα για αποτελεσματική εκγύμναση των μυών του προσώπου, που με το πέρασμα του χρόνου χάνουν την δύναμη και την πυκνότητα των ινών τους και συμβάλουν στην χαλάρωση του προσώπου .

Απλά ξαπλώστε για 20 λεπτά και το Eve θα κάνει όλη την δουλειά για εσάς!