Η μεσοθεραπεία προσφέρει την μέγιστη ενυδάτωση , ανανεώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ χαρίζει μια λάμψη υγείας σε κάθε πρόσωπο!

Στην μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε μια σύριγγα γεμάτη από ένα κοκτέιλ φαρμάκων, το οποίο παρασκευάζουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με μία βελόνα ινσουλίνης εγχύουμε όλα αυτά τα υλικά μέσα στο δέρμα. Έτσι καταφέρνουμε να διαπεράσουμε όλες τις στιβάδες του δέρματος που λειτουργούν ως φραγμός, τόσο για τις βλαπτικές ουσίες του περιβάλλοντος όσο και για τις ουσίες οι οποίες θέλουμε να εισχωρήσουν στον οργανισμό μας.

Αυτόν τον φραγμό λοιπόν διαπερνάμε με την βελόνα της μεσοθεραπείας και έτσι καταφέρνουμε να διεισδύσουμε σε βάθος και να εναποθέσουμε όποια ουσία θέλουμε στο κατάλληλο σημείο του δέρματος!
Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό: υπολογίστηκε ότι μία μόνο συνεδρία μεσοθεραπείας αυξάνει την συγκέντρωση της ουσίας που χρησιμοποιούμε κατά 4000% πάνω από την απλή επάλειψη κρέμας!

Γιατί είναι τόσο καλή η μεσοθεραπεία για το δέρμα μας;

Υαλουρονικό οξύ, πολυβιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλες ειδικές φαρμακευτικές ουσίες, κάνουν την μεσοθεραπεία πολύτιμο σύμμαχο για ένα όμορφο, νεανικό πρόσωπο και σώμα!
Βέβαια η αποτελεσματικότητά της δεν οφείλεται μόνο στην έγχυση υλικών μέσα στο δέρμα, αλλά και στον μικροτραυματισμό που προκαλούμε σε αυτό. Οι πολλαπλοί νυγμοί και η καταστροφή που προκαλούν στο δέρμα, ενεργοποιούν τους μηχανισμούς επούλωσης του. Ότι καταστρέφεται, αντικαθίσταται από κάτι νέο και υγιές και σε πιο φιλόξενο περιβάλλον, λόγω της θρέψης που παράλληλα παρέχουμε.

Αποθεραπεία/ Σύνολο θεραπειών

Μετά τη θεραπεία θα υπάρχουν μικροτραυματισμοί στο δέρμα, αλλά μέσα σε λίγες ώρες κάθε ερεθισμός υποχωρεί. Η πιθανότητα μελανιάς φυσικά υπάρχει σε κάθε ενέσιμη θεραπεία προσώπου . Εφαρμόστε κρέμα άρνικας πολλές φορές την ημέρα τοπικά και θα υποχωρήσει πιο γρήγορα. Μπορείτε μετά το πρώτο 24ωρο να καλύψετε κάθε ατέλεια με κονσίλερ ή make up.

Μεσοθεραπεία neauvia mesotherapy  Μεσοθεραπεία Mesotherapy NCTF Μεσοθεραπεία Mesotherapy 715 Cytocare

 

 

 

 

 

Συνιστώνται 3 με 4 θεραπείες, μια ανά 2 εβδομάδες ή και ανα μήνα ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιούμε και τις οδηγίες της εταιρείας , έως ότου η επιδερμίδα τονωθεί και ενυδατωθεί επαρκώς. Επαναλήψεις προτείνονται σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, την προσοχή και τη φροντίδα που της παρέχουμε και φυσικά την ηλικία μας.

Η μεσοθεραπεία είναι ιδανική για:

• Θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα, προσφέρει λάμψη και ζωντάνια που διαρκεί
• Λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα, τόσο για την ελάττωση του σμήγματος όσο και για την αντιμετώπιση ουλών και σημαδιών
• Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
• Ευαίσθητο δέρμα, για ενίσχυση των μηχανισμών άμυνας
Τριχόπτωση και αντιγήρανση μαλλιών, κάτι το οτι μπορεί να γίνει σε συνδυασμό ή όχι του Trichotest
• Αναζωογόνηση όλων των κυττάρων του δέρματος και ενίσχυση της δράσης τους
Λεύκανση του δέρματος

Προϊόντα που χρησιμοποιούμε

Στο ιατρείο μας επιλέγουμε πάντα επώνυμα προϊόντα μεσοθεραπείας , από αξιόπιστες εταιρίες όπως η Toskani , τα NCTF ( γνωστά και ως Chanel injections ) της Fillmed και τα Cytocare της Γαλλικής Revitacare!
Μετά από κάθε μεσοθεραπεία το ιατρείο μας συνιστά μια συνεδρία Dermalux φωτοθεραπείας στο ίδιο πακέτο, για γρήγορη αποκατάσταση του δέρματος και καλύτερη δράση των ενεργών συστατικών!

Προετοιμασία για μεσοθεραπεία

Αποφύγετε το αλκοόλ και τα παυσίπονα 3 ημέρες πριν τη θεραπεία
Ενημερώστε τη γιατρό σε περίπτωση που λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή και ειδικά αντιπηκτικά και αντιφλεγμονώδη ή κορτιζόνη
Φροντίστε μετά την θεραπεία να μην γυμναστείτε για 2 ημέρες και να έχετε καθαρές πετσέτες και μαξιλαροθήκες
Όχι μακιγιάζ για ένα 12ωρο . Όποιο προϊόν χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο πρέπει να είναι καινούργιο και καθαρό πχ. κρέμα , πινέλα, make up