1. Αρχική
  2. Lion
  3. Lion Pair acne cream
Lion

Lion Pair acne cream

Lion

Lion Pair acne cream

H Lion Pair acne cream είναι η πιο διάσημη κρέμα της Ιαπωνίας κατά της ακμής!

#acne
12,00

Σε απόθεμα

 

Σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει την ακμή ενηλίκων από τη ρίζα,  η κρέμα ακμής Lion Pair acne cream προσφέρει αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακά οφέλη για να σας χαρίσει πολύ γρήγορα ένα πιο καθαρό δέρμα .

 

Lion Pair acne cream ακμή κορέατικα kbeauty jbeauty

 

Η κρέμα γίνεται διάφανη όταν απλώνεται στο δέρμα και έχει ένα ελαφρύ, αναζωογονητικό φυτικό άρωμα. Η τιμή του pH είναι κοντά σε αυτό του δέρματος, καθιστώντας το κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας.

Η Lion Pair acne cream αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το προβληματικό δέρμα με τον αντιφλεγμονώδη παράγοντα IPPN (ibuprofen piconol) και τον αντιβακτηριακό παράγοντα IPMP (ισοπροπυλομεθυλφαινόλη).

Αυτή η κρέμα γίνεται διάφανη με την εφαρμογή στο σπυράκι. Έρχεται σε ένα αναζωογονητικό βοτανικό άρωμα.

Lion Pair acne cream ακμή κορέατικα kbeauty jbeauty

Η Lion Pair acne cream είναι μια κρέμα που επιτρέπει στα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν στην πληγείσα περιοχή χωρίς να την ανοίξουν και θεραπεύει τα σπυράκια και την ακμή από την “πηγή” χρησιμοποιώντας το φαινόμενο W.

Ibuprofen piconol  (IPPN)
Καταστέλλει την παραγωγή φαγέσωρων που προκαλείται από βακτήρια ακμής, ηρεμεί τη φλεγμονή  και αντιμετωπίζει τα σπυράκια και την ακμή από την πηγή.

Isopropyl methylphenol (IPMP)
Σκοτώνει βακτήρια όπως βακτήρια ακμής που επιδεινώνουν τα συμπτώματα και καταστέλλουν την εξέλιξη των σπυριών και της ακμής.

Οδηγίες χρήσης της Lion Pair acne cream

Μετά τον καθαρισμό του δέρματος χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα κρέμα πάνω σε σπυράκια ακμής . Φροντίστε για επαρκή αντιλιακή προστασία

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον παράγοντα σε μικρή ποσότητα και μόνο σε περιοχές με σπυράκια και ακμή και μην το χρησιμοποιείτε σε μεγάλες γύρω περιοχές.
Προσέξτε να μην μπει στα μάτια σας. Εάν μπει στα μάτια σας, πλύντε το αμέσως με νερό ή χλιαρό νερό. Εάν τα συμπτώματα είναι σοβαρά, συμβουλευτείτε έναν οφθαλμίατρο.
Όταν επιτρέπετε στα παιδιά να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν, χρησιμοποιήστε το υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των κηδεμόνων τους.
Χρησιμοποιήστε αυτόν τον παράγοντα μόνο για εξωτερική χρήση.
Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε γιατρό ή δερματολόγο εάν εμφανιστεί κάποιο από τα ακόλουθα: ερυθρότητα, οίδημα, κνησμός, ερεθισμός, εξανθήματα ή άλλη ενόχληση.
Μην το χρησιμοποιείτε σε δέρμα που είναι κατεστραμμένο ή ερεθισμένο. Μην χρησιμοποιείτε για έκζεμα.
Για αποθήκευση και χειρισμό: Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως.

 

Συστατικά
Ibuprofen Piconol, Isopropyl MethylphenolStearyl alcohol, Polysorbate 60, Disodium Edetate, Paraben, Diisopropanolamine, Octyldodecanol, 1,3-Butylene Glycol, Carboxyvinyl Polymer