1. Αρχική
  2. Skintra
  3. Mr.Smoother Lactic acid serum
Skintra

Mr.Smoother Lactic acid serum

Skintra

Mr.Smoother Lactic acid serum

Mr.Smoother για μέγιστη απαλότητα και λείανση του δέρματος. Απαλλαγείτε από την τραχύτητα ,την φωτογήρανση και την χαλάρωση με τον ορό γαλακτικού οξέος 10%.

Lactic, lacticacid, urea
15,00

Μόνο 4 απομένουν σε απόθεμα

 

Ένας ενυδατικός ορός με 10% γαλακτικό οξύ που επαναφέρει την απαλότητα και την απαλότητα στο δέρμα, το Mr.Smoother είναι σχεδιασμένο για ξηρές και τραχιές επιδερμίδες που χρειάζονται εντατική ενυδάτωση, απαλότητα και λείανση.

 

Mr.Smoother γαλακτικο lactic acid serum Skintra

Ενεργά συστατικά του Mr.Smoother

Γαλακτικό οξύ
Ένα ΑΗΑ που είναι το δεύτερο πιο ερευνημένο και μελετημένο ΑΗΑ μετά το γλυκολικό οξύ. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το δέρμα και μαλακώνει τους πόρους για να αποκαλύψει μια υγιή και φρέσκια λάμψη ενώ διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο.

Ουρία
Ένας φυσικός ενυδατικός παράγοντας – NMF. Τα NMFs είναι σημαντικά συστατικά που βοηθούν το δέρμα να περιέχει νερό και να το διατηρεί σφριγηλό, ελαστικό και ενυδατωμένο. Ενισχύει επίσης τη λειτουργία του δερματικού φραγμού. Δρα ως ήπιος κερατολυτικός παράγοντας (κάποια από την ενυδατική του δράση πιστεύεται ότι προέρχεται από την ικανότητα της ουρίας να διασπά τους δεσμούς της πρωτεΐνης που ονομάζεται φιλαγκρίνη και έτσι να απελευθερώνει αμινοξέα στο δέρμα), ενισχύει την έκφραση των αντιμικροβιακών πεπτιδίων και βελτιώνει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού.

NMF Complex
Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος. Έχει συστατικά φυσικών ενυδατικών παραγόντων , αποτελεί μέρος του δερματικού φραγμού & αυξάνει το επίπεδο ενυδάτωσης του δέρματος.

Ectoin
Το ισχυρό ενεργό για τη μακροχρόνια ενυδάτωση, τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και την υποστήριξη της αποκατάστασης του φραγμού του δέρματός σας. Η εκτοΐνη έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, προστατευτικές από τη ρύπανση και το φως ιδιότητες .Ενυδατώνει το δέρμα, επανορθώνει τους φραγμούς και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.

Τι προσφέρει ο Mr.Smoother

10% γαλακτικό οξύ που μαλακώνει και λειαίνει το ξηρό δέρμα απολεπίζοντας απαλά τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
Ενυδατώνει σε βάθος και είναι ιδανικό για την θεραπεία ξηρών, τραχιών επιδερμίδων καθώς το γαλακτικό οξύ προσελκύει την υγρασία στο δέρμα.
Μειώνει τις ουλές, την ακμή , την υπερμελάγχρωση .
Εξαιρετικό σε Ξηρό δέρμα με συμφόρηση και σε τραχύ δέρμα. Φωτογήρανση, Αντιγήρανση, Υπερμελάγχρωση.

Τρόπος χρήσης του Mr.Smoother

Απλώστε μερικές σταγόνες ορού σε καθαρό και στεγνό δέρμα . Μετά την απορρόφηση, μπορείτε προαιρετικά να εφαρμόσετε μια κρέμα. Χρήση κατά τη βραδινή φροντίδα. Συνιστούμε να περιμένετε 10-15 λεπτά μετά την εφαρμογή του οξέος και στη συνέχεια να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα. Μην αμελείτε την ορθή χρήση του αντηλιακού σας όταν χρησιμοποιείτε οξέα.

Το γαλακτικό οξύ όχι μόνο θα λειτουργήσει καλά στο πρόσωπο, αλλά επίσης, χάρη στις μαλακτικές και απολεπιστικές του ιδιότητες, θα βοηθήσει σε προβλήματα όπως ατέλειες και ακμή στην πλάτη και το ντεκολτέ, τραχύτητα στα μπράτσα, τρίχες και κηλίδες (π. πόδια, σημεία τριβής ),  κερατινοποιημένα πόδια

Πολύ ξηρό, ευαίσθητο δέρμα: Εφαρμόστε 1 φορά την εβδομάδα.
Ανθεκτική επιδερμίδα: Εφαρμόστε κάθε 2-3 ημέρες.

Για καλύτερο αποτέλεσμα και εφόσον έχετε ανθεκτική επιδερμίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 στρώσεις – εφαρμόστε 1 στρώμα ορού, περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί, προσθέστε τη 2η στρώση, περιμένετε 10 λεπτά και απλώστε κρέμα.

Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε δέρμα με ευρυαγγείες, αλλεργικό δέρμα, ερεθισμένο δέρμα, καμένο δέρμα (συμπεριλαμβανομένου του ηλιακού εγκαύματος), δέρμα που έχει υποστεί μηχανική βλάβη και ενεργό έκζεμα.

Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε βρεγμένο δέρμα.

Εάν εμφανιστεί σοβαρός ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή επικοινωνήστε με το kontakt@skintra.eu.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην το συνδυάζετε με ρετινοειδή, πεπτίδια και υψηλές συγκεντρώσεις νιασιναμίδης (δεν χρησιμοποιείται απευθείας το ένα πάνω στο άλλο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξεχωριστές ρουτίνες ή σε διαφορετικές ημέρες).

30ml

Συστατικά Mr.Smoother
Aqua, Pentylene Glycol, Lactic Acid, Arginine, Urea, Glycerin, Sodium PCA, Glucose, Ectoin, Glutamic Acid, Lysine, Glycine, Allantoin, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Sodium Metabisulfite, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tromethamine, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol