1. Αρχική
  2. Isntree
  3. TW Real Eye Cream
Isntree

TW Real Eye Cream

Isntree

TW Real Eye Cream

Η κρέμα ματιών Isntree TW Real Eye Cream είναι εμποτισμένη με μια δόση συμπυκνωμένου λύματος ζύμωσης Bifida και κεραμιδίου για την ενίσχυση του φραγμού του δέρματος για πιο σφριγηλό και νεανικό δέρμα γύρω από τα μάτια.

#eyecream, #KBEAUTY
20,00

Μόνο 4 απομένουν σε απόθεμα

 

Η κρέμα ματιών Isntree TW Real Eye Cream προσφέρει έντονη ενυδάτωση και περιποίηση ρυτίδων στο ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια.

 

TWReal Eye Cream Isntree kbeauty κρέμα ματιών κορεάτικα

 

Εμπλουτισμένη με 61% ζύμωση Bifida, αυτό το ισχυρό συστατικό ενισχύει τον φραγμό του δέρματος ενώ το προστατεύει από περιβαλλοντικούς ερεθιστικούς παράγοντες. Το βούτυρο καριτέ και το βούτυρο από σπόρους μάνγκο απελευθερώνουν άφθονη υγρασία ενώ το πεπτίδιο, η νιασιναμίδη και η αδενοσίνη θρέφουν και δίνουν μια πιο  ελαστική επιδερμίδα. Η πλούσια, παχύρρευστη φόρμουλα στοχεύει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και τις ρυτίδες γύρω από τις ευαίσθητες περιοχές.

Ένας προσεκτικά σχεδιασμένος στρογγυλεμένος διανομέας επιτρέπει μια βολική εφαρμογή.

Το προϊόν ενυδατώνει, συσφίγγει και φωτίζει το δέρμα γύρω από τα μάτια για μια υγιή λάμψη. Εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ, βούτυρο από σπόρους μάνγκο και έλαια φυσικής προέλευσης, η κρέμα ματιών Isntree TW-Real δημιουργεί ένα φράγμα υγρασίας και προσφέρει θρέψη στο δέρμα.
Εστιάζει τόσο στον τόνο όσο και στις ρυτίδες (από όπου προέρχεται το όνομα).

Ενεργά συστατικά της TW Real Eye Cream

Ο συνδυασμός Bifida Ferment Lysate και Ceramide λειαίνει και ενισχύει τον φραγμό του δέρματος γύρω από τα μάτια σας. Το Bifida είναι γεμάτο αμινοξέα, γαλακτικό οξύ και άλλα θρεπτικά συστατικά για την υγεία του δέρματος.

Η αδενοσίνη και τα 4 διαφορετικά Πεπτίδια  βοηθούν στην τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος, διασφαλίζοντας ότι είναι πιο ελαστικό, υγιές και εύκολα σε θέση να αντέχει τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες.

Για ενίσχυση βιταμινών, περιλαμβάνεται ισχυρό αντιοξειδωτικό Ασταξανθίνη, καθώς και εκχυλίσματα σπόρων καρότου για την ενίσχυση της αντιγηραντικής δράσης της κρέμας. Η νιασιναμίδη βοηθά στη φωτεινότητα της περιοχής των ματιών και εξασφαλίζει έναν πιο ομοιόμορφο τόνο δέρματος, ενώ το βούτυρο από σπόρους μάνγκο και το έλαιο αβοκάντο βοηθούν στη διατήρηση της λεπτής επιδερμίδας γύρω από τα μάτια σας ενυδατωμένη και γεμάτη.

30ml

Incidecoder Review

Συστατικά της TW Real Eye Cream
Bifida Ferment Lysate, Dipropylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Squalane, Hydrogenated Polydecene, Niacinamide, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Shea Butter, C12-16 Alcohols, Carrot Extract, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Lecithin, Stearyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Palmitic Acid, Tromethamine, Allantoin, Mango Seed Butter, Avocado Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Tocopherol, Hydroxyethylcellulose, SH-Polypeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, SH-Oligopeptide-1, SH-Oligopeptide-2, Ceramide NP, Astaxanthin, Adenosine, Ethyl Ascorbyl Ether, Dimethicone/​Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Hydroxyethyl Acrylate/​Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Acrylate/​Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Sorbitan Oleate, Polysorbate 60, Caprylic/​Capric Triglyceride, Cholesterol, Deoxyphytantriyl Palmitamide Mea, Polyglyceryl-2 Stearate, Behenyl Alcohol, Erythritol, Carbomer, Polysorbate 80, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Illicium Verum Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract