αναιμακτη βλεφαροπλαστική

Με το Plexr εξαφανίζουμε κάθε ιστό, ρυτίδα, χαλάρωση, ελιά, θήλωμα που περισσεύει! Με απόλυτη ασφάλεια, αναίμακτα και χωρίς νυστέρι ή ράμματα!

Το Plexr είναι μια νέα επαναστατική ιατρική συσκευή η οποία αναγεννά την επιδερμίδα, εξαλείφει όλες τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Χρησιμοποιεί την ενέργεια του πλάσματος για να εξαχνώσει ύλη, είτε αυτή είναι δέρμα που περίσσεύει όπως μία ρυτίδα, είτε είναι κάποια ελιά, θήλωμα, ξανθέλασμα και πολλές άλλες παθήσεις. Καταργεί ουσιαστικά όλα τα μειονεκτήματα ενός χειρουργείου.

Το γεγονός οτι το Plexr δεν χρειάζεται γενική αναισθησία ή χειρουργικό τραπέζι σημαίνει οτι εκμηδενίζουμε το χειρουργικό ρίσκο και τυχόν επιπλοκές, οι οποίες συχνά είναι απρόβλεπτες και πολύ σοβαρές! Καταργόντας το νυστέρι και τα ράμματα ουσιαστικά κάνουμε την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στην επιδερμίδα, χωρίς κίνδυνο μολύνσεων, αντιδραστικής ουλοποίησης και άλλων ανεπιθύμητων παρενεργειών.  Επίσης πρέπει να τονίσουμε οτι με το Plexr δεν υπάρχουν εκπλήξεις ως προς το αποτέλεσμα της παρέμβασης, αφού οι αλλαγές που προκαλούμε είναι άμεσα εμφανείς .

 

Plexr

 

Η μη χειρουργική βλεφαροπλαστική με το Plexr  είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής θεραπεία. Με μόλις μία έως 3 συνεδρίες και πολύ πολύ μικρότερο χρόνο ανάρρωσης από την χειρουργική βλεφαροπλαστική, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πολύ πιο νεανικό και ανοιχτό βλέμμα! Το αποτέλεσμα διαρκεί πάρα πολλά χρόνια , αφού στην ουσία η περίσσεια του δέρματος εξαχνώνεται και ο χρόνος μετρά και πάλι από την αρχή!