Τι είναι τα Exosomes ASCEplus ;
Τα εξωσώματα είναι μικροσκοπικά κυστίδια που σχεδόν όλα τα κύτταρα απελευθερώνουν συνεχώς. Μεταφέρουν απαραίτητα συστατικά, όπως αυξητικούς παράγοντες, κυτοκίνες, νουκλεϊκά οξέα, πρωτεΐνες, λιπίδια και μεταβολίτες, που βοηθούν στην επισκευή των ιστών, στην επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων μας , στην ανοσολογική απάντηση του οργανισμού μας αλλά και σε άλλες πιο συνθέτες διαδικασίες .

Οπότε είναι διακινητές πληροφοριών, εντολών αλλά και πρώτων υλών για την καλύτερη λειτουργία των κυττάρων!

Τα εξωσώματα συμβάλλουν στη γεφύρωση του χάσματος επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων.

Τα μικροσκοπικά αυτά κυστίδια μεταφέρουν το περιεχόμενό τους από το ένα κύτταρο στο άλλο, φέρνοντας μαζί τους οδηγίες και προμήθειες που επιτρέπουν στα κύτταρα λήπτες να κάνουν αλλαγές στη βιολογία ή στη συμπεριφορά τους .

Τα εξωσώματα πλέον μπορούν να παραχθούν στο εργαστήριο και να αξιοποιηθούν για να βελτιωθεί κατά πολύ η ποιότητα του δέρματος μας.

Τι είναι τα εξωσώματα ASCEplus SRLV και ASCEplus HRLV

Τα πρωτοποριακά αυτά προϊόντα κατασκευάζονται στην κορυφαία μονάδα παραγωγής εξωσωμάτων στον κόσμο, την ExoCoBio. Με τήρηση των υψηλότερων προτύπων GMP, χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για την απομόνωση και τη βελτίωση εξωσωμάτων από βλαστοκύτταρα, χρησιμοποιώντας το πιο προηγμένο σύστημα εξευγενισμού βλαστοκυττάρων, τα σύμπλοκα εξωσωμάτων ExoSCRT™.

Πως βοηθάνε τα 5 δισεκατομύρια εξωσώματα ASCEplus ExoSCRT το δέρμα μας;

Το ASCEplus ExoSCRT Exosome παράγεται στην Κορέα από την ExoCoBio με πατενταρισμένη τεχνολογία :
Πολύ υψηλής καθαρότητας εξωσώματα, παρμένα από βλαστοκύτταρα Δαμασκηνού Ρόδου, γεμάτα με 1000 είδη αυξητικών παραγόντων και πρωτεινών , 600 είδη miRNA και 400 είδη λιπιδίων

Εξασφαλίζουν

έως 690% αύξηση του κολλαγόνου
        300% αύξηση της ελαστίνης

Ανακούφιση του δέρματος από τους ερεθισμούς
Αύξηση της διάρκειας ζωής των κυττάρων έως και 94%
Ομοιόμορφος τόνος επιδερμίδας με μείωση της μελανίνης έως 75%

Exosomes ASCEplus

Γιατί τα εξωσώματα ASCEplus είναι ιδανική θεραπεία δέρματος;

Διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
Διεγείρουν την ανάπτυξη και παράταση ζωής των κυττάρων

Όταν χρησιμοποιούνται για την αναζωογόνηση του προσώπου, τα εξωσώματα μπορούν να αντιμετωπίσουν:
Ακμή και σημάδια ακμής
Φλεγμονές και ερεθισμοί
Χαλαρωμένο δέρμα
Δυσχρωμίες
Γήρανση του δέρματος – ρυτίδες και λεπτές γραμμές
Θαμπό ξηρό και τραχύ δέρμα
Μεγάλοι πόροι

Exosomes ASCEplus και για τριχόπτωση ;

Η θεραπεία με ASCEplus HRLV ενεργοποιεί έναν υγιή κύκλο ανάπτυξης μαλλιών και δίνει τη δυνατότητα στα μαλλιά να είναι πιο λαμπερά, πιο απαλά και πιο γεμάτα.
Ταυτόχρονα ενυδατώνουν και θρέφουν το τριχωτό της κεφαλής του ασθενούς.
Αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής παρέχοντας ισχυρούς αυξητικούς παράγοντες, συνένζυμα, αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες και πεπτίδια. Παρέχει επίσης συστατικά που μειώνουν τον ερεθισμό και μειώνουν σημαντικά την τριχόπτωση.
Τα εξωσώματα παρατείνουν επίσης τον υγιή κύκλο ανάπτυξης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η θεραπεία μπορεί να τονώσει τους θύλακες των τριχών και να τους αποτρέψει από το να εισέλθουν σε μια φάση όπου δεν αναπτύσσονται πλέον τρίχες.
Ένα άλλο πλεονέκτημα της θεραπείας Exosomes μαλλιών είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με ασφάλεια με άλλες θεραπείες τόνωσης της τρίχας.

Exosomes ASCEplus

Πως εφαρμόζονται τα εξωσώματα;

Στο ιατρείο προτιμάμε να τα εγχύουμε, για καλύτερο αποτέλεσμα, με την μέθοδο της μεσοθεραπείας.
Εναλλακτικά μπορούνε να εφαρμοστούν με microneedling ή aquagold γιατί είναι τόσο μικροσκοπικά που μπορούν να απορροφηθούν εύκολα από το δέρμα και χωρίς βελόνα.
Συνδυάζονται τέλεια με Vivace Rf Microneedling και skin boosters ή lasers!

Είναι τα εξωσώματα ίδια με τα βλαστοκύτταρα;

Σε αντίθεση με τα βλαστοκύτταρα, τα εξωσώματα δεν μπορούν να αυτοαναπαραχθούν, εξαλείφοντας τις ανησυχίες σχετικά με τον πιθανό σχηματισμό όγκου μετά τη μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων.

Τα εξωσώματα είναι επίσης αρκετά σταθερά για μακροχρόνια αποθήκευση και αποθήκευση σε κατάψυξη ή  σε θερμοκρασία δωματίου μετά τη λυοφιλοποίηση.